Kozjak Dida
Well-known member
Zamisli kako je jadnoj Gemmi dok puši negdje u Dubaiu kad joj se počne štucati koliko je ovi spominju...Navodno živi u Barceloni kolko sam ja čuo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli kako je jadnoj Gemmi dok puši negdje u Dubaiu kad joj se počne štucati koliko je ovi spominju...Navodno živi u Barceloni kolko sam ja čuo
Mcdonalds i neki kebabi...nije ni cudno da nam dolaze nnikakve kurve u nasu metropolu...Neka hvala ne treba..
E jel radi ista iza 12 osim stare kafane u ovom gradu jbt...
Kad mi se bude daloVeti oces ti jebat konacno nesto...kako te nije sramota... Al stvarno...
Pq bas.. Evo gdje bi sad covjek nastavio jbt... Koja zemlja e...Mcdonalds i neki kebabi...nije ni cudno da nam dolaze nnikakve kurve u nasu metropolu...
Njima se da...Kad mi se bude dalo
Jadni mad max... Poslj. Jebachina u zivotu...Zamisli kako je jadnoj Gemmi dok puši negdje u Dubaiu kad joj se počne štucati koliko je ovi spominju...
A da ti navratiš kod SigiceA da navrati kod tebe da manje pizdis???
Neee. Vidis da je gladnaA da ti navratiš kod Sigice
Danas sam dobro raspoložen tako da se ne želim svađatiNjima se da...
E vemty imam pjesmu za tebe...
Neke ptice nikad ne polete
Evo jedna za tebeNjima se da...
E vemty imam pjesmu za tebe...
Neke ptice nikad ne polete
Jbg moramo je hvaliti kad je mala dobra zaslužuje samo pohvale nek uživa gdje god da je ali neka se vrati u ZgZamisli kako je jadnoj Gemmi dok puši negdje u Dubaiu kad joj se počne štucati koliko je ovi spominju...
Po svemu mislim da bi ti se ona svidila najvise od ijedne prije.Vidim tu Gemmu svi hvale
A bas...a dodem tu recenziju za neku xy crnkinju i ventyEvo jedna za tebe
Ako se Gemma vrati castimo Venturu...jel dogovoreno ekipa?Po svemu mislim da bi ti se ona svidila najvise od ijedne prije.
A daaaj ne kvari mi vecerDanas sam dobro raspoložen tako da se ne želim svađati
Sig i ti daj neku paricu...Ako se Gemma vrati castimo Venturu...jel dogovoreno ekipa?
Da konacno preboli vjesticu
Hvala NinjaPa kak to Max je baš ok bio sa puno cura sa ege i dobre recenzije daje kao i plovak
Kurac ekipa ja castim jbt...samo da ide viseAko se Gemma vrati castimo Venturu...jel dogovoreno ekipa?
Da konacno preboli vjesticu
Zivi daNavodno živi u Barceloni kolko sam ja čuo
Dam sve i jos za duo ako treba...Sig i ti daj neku paricu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|