Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kak to Max je baš ok bio sa puno cura sa ege i dobre recenzije daje kao i plovakKozjak brate jel znas kad se napijes neki ti ljudi postanu zanimljivi.. E pa meni je mad max jos dosadniji... Ja ne znam kako to brate...
Gemma je zagrebački ekvivalent gospe međugorske, samo s tamnijom puti, valjda. Ukaže se jednom na godinu, obraduje nekolicinu posvećenih i nestane do daljnjeg.Vidim tu Gemmu svi hvale
I za to me zaboli...Pa kak to Max je baš ok bio sa puno cura sa ege i dobre recenzije daje kao i plovak
Moraš uzeti nešto jače...težak slučaj.Kozjak brate jel znas kad se napijes neki ti ljudi postanu zanimljivi.. E pa meni je mad max jos dosadniji... Ja ne znam kako to brate...
Nema... Jbg samo alkohol... Znam tezinuMoraš uzeti nešto jače...težak slučaj.
Da Venti mala je stvarno dobra jako je umiljata i trudi se da te zadovolji šteta kaj nije u ZgVidim tu Gemmu svi hvale
Misliš teško je do nje kad je tu?Gemma je zagrebački ekvivalent gospe međugorske, samo s tamnijom puti, valjda. Ukaže se jednom na godinu, obraduje nekolicinu posvećenih i nestane do daljnjeg.
Naravno...dobar si...ima tu potencijala...Misliš Suzane Rog?
Kakav je to ulicarski rijecnik..ovdje sve redom gospoda..Boli me kurac za to...
Veti oces ti jebat konacno nesto...kako te nije sramota... Al stvarno...Da Venti mala je stvarno dobra jako je umiljata i trudi se da te zadovolji šteta kaj nije u Zg
Na celu sa madom... Becki kavaljeri..Kakav je to ulicarski rijecnik..ovdje sve redom gospoda..
Zbor zagrebackih decakaNa celu sa madom... Becki kavaljeri..
105 3 puta napisano, nego smanjio se centimetar u mjesec dana, jel te brine to?Nema... Jbg samo alkohol... Znam tezinu
A da navrati kod tebe da manje pizdis???Veti oces ti jebat konacno nesto...kako te nije sramota... Al stvarno...
Navodno živi u Barceloni kolko sam ja čuoGemma je zagrebački ekvivalent gospe međugorske, samo s tamnijom puti, valjda. Ukaže se jednom na godinu, obraduje nekolicinu posvećenih i nestane do daljnjeg.
Zapravp da te pojebao posteno obracala bi mu se sa gosp. VenturaA da navrati kod tebe da manje pizdis???
Neka hvala ne treba..A da navrati kod tebe da manje pizdis???
E jbg.. Propustio je priliku... Stas..Zapravp da te pojebao posteno obracala bi mu se sa gosp. Ventura
Reci joj Marijole da se skuliraKakav je to ulicarski rijecnik..ovdje sve redom gospoda..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|