Djon950
Active member
Carol i Emma ne postojeGdje su nestale Carol i Emma? Nešto se ne javljaju u zadnje vrijeme...Ili sam ja nešto propustio? Da nije faks počeo...?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Carol i Emma ne postojeGdje su nestale Carol i Emma? Nešto se ne javljaju u zadnje vrijeme...Ili sam ja nešto propustio? Da nije faks počeo...?
![]()
Carol nepostoji postoji CarlaCarol i Emma ne postoje![]()
Ne virujen ni to baš, ni ta slika ne triba ništa značit.Carol nepostoji postoji Carla
Kaj si se ti čuo lažeš i nezna ona tko sam jaMinjdja je djubre lažljivo . Čuo sam se s Viky , rekla mi je da zna tko je Mindja i da će angažirati zaštitu protiv njega .
Ma poslala ona više slika i dokazala Sigici da je stvarna osoba i meni se javila u ppNe virujen ni to baš, ni ta slika ne triba ništa značit.
Ajd neka.Ma poslala ona više slika i dokazala Sigici da je stvarna osoba i meni se javila u pp
Ma i meni je rekla da zna tko je...i kaze da nije normalanMinjdja je djubre lažljivo . Čuo sam se s Viky , rekla mi je da zna tko je Mindja i da će angažirati zaštitu protiv njega .
Haha a vi ste normalni kao daj neserite višeMa i meni je rekla da zna tko je...i kaze da nije normalan
Kad ovo Sig procita siguran sam da nema kave sa Ninjom, uprskao je sve sa Viki.Ma i meni je rekla da zna tko je...i kaze da nije normalan
Ma bit ce...Sig bas voli takve ulizice..sjetimo se sombrera...Kad ovo Sig procita siguran sam da nema kave sa Ninjom, uprskao je sve sa Viki.
Bafkal si preveć. Viki ovo Viki ono. I eto otjerao si curu iz posla. Povedao sam ti već kad dojde novi mlatimudan koji dela vani i traži preoporuku nemoj bafkati najbolju. Povedaj mu neku kaj ja znam Maricu ili neku nasumičnu iz po pa neka ide njoj davat peneze.Kaj sam uprskao kod Viki imali smo normalno druženje nekužim kaj sam ja tu kriv
Joj, da...sorry...Carol nepostoji postoji Carla
Pa Sombrero je bio uporan i našao se sa Sig i lijepo mu biloMa bit ce...Sig bas voli takve ulizice..sjetimo se sombrera...
Ninja da si pravi ninja kao što ti nick poveda, a saznao bi zašto Viki ne radi i podijelio tajinu sa svima tu. Taman je planirao ici posjetit da vidim kaj je posebna i nestane
[/QUJbg da previše sam ju hvalio i gastarbajter joj dao previše love i sad netreba raditBafkal si preveć. Viki ovo Viki ono. I eto otjerao si curu iz posla. Povedao sam ti već kad dojde novi mlatimudan koji dela vani i traži preoporuku nemoj bafkati najbolju. Povedaj mu neku kaj ja znam Maricu ili neku nasumičnu iz po pa neka ide njoj davat peneze.
Hahaha... e sad fakat znam da nisi ni slovenac a kamoli zagorec, daj ne delaj bedaka iz sebe i piši normalno kad očito ne kužiš takvu spiku!Ampak je zagorska rijec. Si morti spozabil?
Ampak se koristi i u Medimurju za riječ ali ako nisi znao iako je i slovenska isto kak purgeri kažu ne radi mi cajger na satu ,a ne kažu ne radi mi kazaljka na satu ili za pribor za jelo kažu beštek ili kad je nešto mali komad nečeg mali komadić kažu ficlek.Hahaha... e sad fakat znam da nisi ni slovenac a kamoli zagorec, daj ne delaj bedaka iz sebe i piši normalno kad očito ne kužiš takvu spiku!![]()
Nasla sam se sa starim prijateljima,... Mene ne mozes na nista nagivorit, ja hocu ili necuNinja rekla ona da se nece s nikim s foruma nac vise pa ju nije trebalo puno nagovarti
Tako je SigiNasla sam se sa starim prijateljima,... Mene ne mozes na nista nagivorit, ja hocu ili necu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|