posljednja izmjena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manga popij ti nesto za smirenje kretencinoMeni je smirenje kad razlupam kretencinu Mindja , ljut sam na tebe jako , neće to ovako proći . Tražim zadovoljštinu , nema ništa bez krvi , srce moje malo , sto se kurcis bijednice .
Ma ti ces popusit, nadi tamo sugar daddya pa ga ljepo odradi, sta se tu bahatisBuci , popušiti ćeš , ne bahati se![]()
Sad ću zasutit , a mnogi znaju sto to znaci , zelim ti ugodan ostatak dana .Ma ti ces popusit, nadi tamo sugar daddya pa ga ljepo odradi, sta se tu bahatis
TakoderSad ću zasutit , a mnogi znaju sto to znaci , zelim ti ugodan ostatak dana .
moram ti rec da si me stvarno razočarao s ukusom kad tamo pises da ti je zrinka filipović bas dobra picka , daj joj zumiraj lice i podbradak malo boljeGle mene su napali zato kaj je Viki nedostupna pa daj im reci nekaj
Pa dobro nije baš manekenka ali ima dobre obline a jel si ti bolja od nje ?moram ti rec da si me stvarno razočarao s ukusom kad tamo pises da ti je zrinka filipović bas dobra picka , daj joj zumiraj lice i podbradak malo bolje
ma kakvi, ni u ludiluPa dobro nije baš manekenka ali ima dobre obline a jel si ti bolja od nje ?
ma kakvi, ni u ludilu![]()
Kaj ni u ludiluma kakvi, ni u ludilu![]()
nisam bolja od nje, ne nadaj seKaj ni u ludilu
Ma koju si to pizzeriju posjetila?Jbt koju losu pizzu sam jela upravo, tanka kora,a svaki dan bila kod njih i druga klopa im ok
Ona na setalistu sto ima onako okolo kao da sjedis u vrtu, u dva djela lokal, neki albanci radeMa koju si to pizzeriju posjetila?
Puno zelenila uokolo... Odmah pokraj sladoleda mislim... E da i macku sam vidjela neku konacno, al je pobjegla...Ona na setalistu sto ima onako okolo kao da sjedis u vrtu, u dva djela lokal, neki albanci rade
Jedno za tri puta. Prvi, zadnji i nikad više!!!!!!Ona na setalistu sto ima onako okolo kao da sjedis u vrtu, u dva djela lokal, neki albanci rade
Al druga klopa je ok, al pizza majko mila kao da su je prekjucer pekli plus kora kao papirVidim da se situacija opako usložava, uspjeli ste Viky razjebati i sad vidim da joj broj nije aktivan tjedan dana, a cura je stvarno
Jedno za tri puta. Prvi, zadnji i nikad više!!!!!!
Ma ako hoćeš dobru spizu, znači kuhano a ne fast food, idi u hotel na rivi, uvijek imaju nekoliko jela po izboru, a i kolači nisu loši.Al druga klopa je ok, al pizza majko mila kao da su je prekjucer pekli plus kora kao papir
Onaj di sviraju vani... E tamo cu sutra.. a jbg ovdje svaki dan bila, vec navikla a jela mi se pizza.. Al ona nasa zagrebacka je bomba bila...Ma ako hoćeš dobru spizu, znači kuhano a ne fast food, idi u hotel na rivi, uvijek imaju nekoliko jela po izboru, a i kolači nisu loši.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|