Sisata i guzata
Well-known member
Joj daj ajde....Ma bit ce...Sig bas voli takve ulizice..sjetimo se sombrera...
Covjek kojeg volim je definitivno pristupio kao ulizica

Ne volim ja ulizice vec jednostavne, normalne ljude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj daj ajde....Ma bit ce...Sig bas voli takve ulizice..sjetimo se sombrera...
Haha ici cemo na kavu jer cu odrzati rijec.Kad ovo Sig procita siguran sam da nema kave sa Ninjom, uprskao je sve sa Viki.
Bravo SigiHaha ici cemo na kavu jer cu odrzati rijec.
Menga začepi gubicuKretenu !!!!
Btw meni ulizice nisu potrebne... Ja jako dobro znam koliko vrijedim bez da mi to itko potvrduje ili osporava.Ma bit ce...Sig bas voli takve ulizice..sjetimo se sombrera...
Ovo vam je primjer samostalno i jake žene.Btw meni ulizice nisu potrebne... Ja jako dobro znam koliko vrijedim bez da mi to itko potvrduje ili osporava.
Zezaš ali iskreno smatram se i jednim i drugimOvo vam je primjer samostalno i jake žene.
Ja sam uvijek smrtno ozbiljan kakva zezancija. Nemam ja vremena za to .Vrijeme je novac. Ako gubim vrijeme na zezancije gubim i novce automatskiZezaš ali iskreno smatram se i jednim i drugim![]()
Btw jel znas da sam sad sisata plavusaJa sam uvijek smrtno ozbiljan kakva zezancija. Nemam ja vremena za to .Vrijeme je novac. Ako gubim vrijeme na zezancije gubim i novce automatski![]()
Daj si popi nekaj za smirenjeNapravit ću lopticu od tebe , cobane nedojebani .
Jel se to na Viki počela furat? Plava kosa itd? Ja sam inače slab na plavuše i još k tome ak je plavuša sisata to ti je taman moj tip žene otprilikeBtw jel znas da sam sad sisata plavusa
Tj plavusa sam vec petnaestak dana, ali u procesu do skroz bijele kose
Kaj da se smirim pa ti si mene napao u vezi VikiMuci daj reci ovom Ninji da se smiri , hodal bu na štakama![]()
Rijesite to muski, moram oprat kosuMuci daj reci ovom Ninji da se smiri , hodal bu na štakama![]()
Prije na karleusuJel se to na Viki počela furat? Plava kosa itd? Ja sam inače slab na plavuše i još k tome ak je plavuša sisata to ti je taman moj tip žene otprilike
A gdo te ni napao? Svi su te napali. Uvijek moreš zeti seansu neku i ljubavne savjete za samo 400 kn pol h, a savjeti pod utjecajem gemišta ti dam za badav.Kaj da se smirim pa ti si mene napao u vezi Viki
Nedaj se ninja, reci mu sta ga ideKaj da se smirim pa ti si mene napao u vezi Viki
Daj si popi nekaj za smirenje
Koja ti iduca da joj daš preveć peneza pa da ne dela nakon toga kao kaj je sad s Viki slučaj?Nedaj se ninja, reci mu sta ga ide
Gle mene su napali zato kaj je Viki nedostupna pa daj im reci nekajNedaj se ninja, reci mu sta ga ide
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|