Mali MIš
Active member
A"Kod dede" odličan roštilj.... E, tam bum ja svoj... ups... skoro se izlanuo...A jacu kod Vinceka 33 tam su dobri kolaci i limunada.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A"Kod dede" odličan roštilj.... E, tam bum ja svoj... ups... skoro se izlanuo...A jacu kod Vinceka 33 tam su dobri kolaci i limunada.
I sladoledA jacu kod Vinceka 33 tam su dobri kolaci i limunada.
Samo sto su isto prodali lokal, meni vise Vincek nije isti kao prije par godina...A jacu kod Vinceka 33 tam su dobri kolaci i limunada.
A gle bit ne da slavim 33 rockas u slasticarni.a vlasnika tko jebe.Samo sto su isto prodali lokal, meni vise Vincek nije isti kao prije par godina...
Oće biti i spuštanja niz tobogančić...?Tamo cu ja trideseti hah majke mi
Kacavida je pravoslavni popPošade, pjat, koltrina, kacavida, tinel, lancun, karburator, lavandin....
Šotobraco... E, ovo će već malo tko znat značenje..., možda pokoji fetivi dalmatinac...![]()
Ne stanem ti ja vec dva desetljeca u toOće biti i spuštanja niz tobogančić...?![]()
Ja mislio na šrafinciger...Kacavida je pravoslavni pop
Mali Mis htjela sam vec prije napisati pa nikako... Prekrasna recenica:"Kad si u moru povezan si s cijelim svijetom, svim kontinentima"...![]()
Ima ona slastičarnica Jakšić na uglu Zvonimirove i Šubićeve. Mrak kolači po staroj recepturi. Ista familija drži ju 80 godina. Najbolje krafne u gradu. Takve je radila moja baka.Samo sto su isto prodali lokal, meni vise Vincek nije isti kao prije par godina...
Da, rijetki se nisu prodali.. Obicno kad prodaju ne zadrze tu kvalitetu..Ima ona slastičarnica Jakšić na uglu Zvonimirove i Šubićeve. Mrak kolači po staroj recepturi. Ista familija drži ju 80 godina. Najbolje krafne u gradu. Takve je radila moja baka.
Noževi, tanjur, zavjesa ,odvijač, dnevni boravak,posteljina, a karburator to je rasplinjač uglavnom sluzi da potjera gorivo u motor da se auto može kretat ako se ne varam. Lavandin me vuče na lavandu . Šotobraco kad se cura i decko drže za ruke i šeću . Fetivi Dalmatinac onaj koji je pravi dalmatinac porijeklom iz Dalmacije .Pošade, pjat, koltrina, kacavida, tinel, lancun, karburator, lavandin....
Šotobraco... E, ovo će već malo tko znat značenje..., možda pokoji fetivi dalmatinac...![]()
Što su ih prali pa se stisnuli....?Ne stanem ti ja vec dva desetljeca u to![]()
Ma ne... Zapelo mi dupe u tome...Što su ih prali pa se stisnuli....?![]()
umivaonica, sudoper: lavandinNoževi, tanjur, zavjesa ,odvijač, dnevni boravak,posteljina, a karburator to je rasplinjač uglavnom sluzi da potjera gorivo u motor da se auto može kretat ako se ne varam. Lavandin me vuče na lavandu . Šotobraco kad se cura i decko drže za ruke i šeću . Fetivi Dalmatinac onaj koji je pravi dalmatinac porijeklom iz Dalmacije .
Noževi, tanjur, zavjesa ,odvijač, dnevni boravak,posteljina, a karburator to je rasplinjač uglavnom sluzi da potjera gorivo u motor da se auto može kretat ako se ne varam. Lavandin me vuče na lavandu . Šotobraco kad se cura i decko drže za ruke i šeću . Fetivi Dalmatinac onaj koji je pravi dalmatinac porijeklom iz Dalmacije .
Krene masovka i nije to to. Sličan efekt masovne proizvodnje, potrošnje i navale koji je i ninja izazvao pa je V nestala zbog toga.Da, rijetki se nisu prodali.. Obicno kad prodaju ne zadrze tu kvalitetu..
A jbg, ne sumnjam da njoj nije dobro... A sad... Uvijek treba rezerva...Krene masovka i nije to to. Sličan efekt masovne proizvodnje, potrošnje i navale koji je i ninja izazvao pa je V nestala zbog toga.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|