Birtijaške čakule

Spominaju se dvije kurve poslije burne noć i kak je bile, pak veli prva:
- Mene je pobral neki fini gospon, pak smo išli v hotel, onda na ve č eru, šampanjac, vodeni krevet, malo seksa i puno penez.
- A ja! Ja sem naletela na tišlara. Del me je na onaj svoj hoblpank, se je z mene podrapal i mrdal me tri i pol vure pod komad.Puna rit mi je bila špranji, a za peneze je rekel da budu v petek.
Da ovo prvo ne podsjeća malo na Federera i trenutnu situaciju čovjek bi se od srca nasmijao.

Aj objasnit cu ovako... Konkretno u mom slucaju postoje dvije vrste razlicitog seksa.
1.nastup,show za pare
2.seks sa voljenim covjekom
Bilo koji drugi seks, usputan seks, seks iz bilo kakvih potreba ili pobuda za mene ne postoji. S obzirom da trenutno ne radim nastup i show, a nije mi ni voljeni, seks sa mnom ne dolazi u obzir.
Naravno Sigi samo kava kak smo se dogovorili 🙂

Aj objasnit cu ovako... Konkretno u mom slucaju postoje dvije vrste razlicitog seksa.
1.nastup,show za pare
2.seks sa voljenim covjekom
Bilo koji drugi seks, usputan seks, seks iz bilo kakvih potreba ili pobuda za mene ne postoji. S obzirom da trenutno ne radim nastup i show, a nije mi ni voljeni, seks sa mnom ne dolazi u obzir.
Tak je sig same oštro s ovim tjeracima žena. Možda su ipak Federer i ninja gayevi potjerali viki iz posla tako da drugi put se njih dvojica zabavljaju kada ovaj dojde na godišnji pa bu mu dal 400€, a ne dvjesto

Kakav ulizica pa Sigi je mene pozvala na kavu kao prijatelja kužiš
Vidi da te neide sa ženama , pa ti cura oce pomoć Dat savjet za muške . Samo onda javljaj di si da izbjegavam ta mjesta . Da se nebi meni prisralo a ti me čekaš negdje da me zguzis . Čudno meni sve. Prvo nikako do viki odeš hvališ je hvališ dođe Federer odnikud se stvori ode do viki prvi put okej ode drugi put nakon toga v postane nedostupna. Tu nekakve kave dogovoras u nadi da ćeš umočit a nes.

Vidi da te neide sa ženama , pa ti cura oce pomoć Dat savjet za muške . Samo onda javljaj di si da izbjegavam ta mjesta . Da se nebi meni prisralo a ti me čekaš negdje da me zguzis . Čudno meni sve. Prvo nikako do viki odeš hvališ je hvališ dođe Federer odnikud se stvori ode do viki prvi put okej ode drugi put nakon toga v postane nedostupna. Tu nekakve kave dogovoras u nadi da ćeš umočit a nes.
Ako je pametan ubadat ce

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh