Sisata i guzata
Well-known member
Sve nade je polozio u Viki... Nije dobro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad kad se ninja baci i na muške , e onda smo ga najebali. V nedostupna,Sve nade je polozio u Viki... Nije dobro
Ak je mudra može si priuštiti da otvori vlastitu slastičarnu.A jbg, ne sumnjam da njoj nije dobro... A sad... Uvijek treba rezerva..
Sta ce joj posao pored Federera...Ak je mudra može si priuštiti da otvori vlastitu slastičarnu.
To bi bila scena.... dolazi famozni forumašiki V. fandom dvojac u slastičarnu a vitka plavuša ih upita pred brdom ljudi: I dečki koji kolač hoćete?
Vincek je čista industrija. Svaki kolač ima isti okus samo su boje različite.A gle bit ne da slavim 33 rockas u slasticarni.a vlasnika tko jebe.
Račun bi bio 100 kn i federer bi dao 2000€Ak je mudra može si priuštiti da otvori vlastitu slastičarnu.
To bi bila scena.... dolazi famozni forumašiki V. fandom dvojac u slastičarnu a vitka plavuša ih upita pred brdom ljudi: I dečki koji kolač hoćete?
Ima ona kovrčava Ana koja je skroz zaboravljena.Sad kad se ninja baci i na muške , e onda smo ga najebali. V nedostupna,
Slatkica mu shemale, sig ga neće , a za ostale sa po ne zna koja mu je gfe. Ninja nisi ti čika Kure da riješiš takve probleme. Samo znas hvalit i stvoriš navalu i nestane . Isto kao i brašno 2020 tamo početak ili kraj 2019 ne znam vise kad je bio prvi lockdown korona brašno kvasac nestalo
Pa dobro nije sve tako crno idem sa Sig na kavu jel tako Sigice ?Sad kad se ninja baci i na muške , e onda smo ga najebali. V nedostupna,
Slatkica mu shemale, sig ga neće , a za ostale sa po ne zna koja mu je gfe. Ninja nisi ti čika Kure da riješiš takve probleme. Samo znas hvalit i stvoriš navalu i nestane . Isto kao i brašno 2020 tamo početak ili kraj 2019 ne znam vise kad je bio prvi lockdown korona brašno kvasac nestalo
Koja kovrčava ana . Jel ima gfe? Vidim da ninja zaokupljen sa sig pa moram pitat umjesto njega. I ninja 200 kn mi duguješ radi pitanjaIma ona kovrčava Ana koja je skroz zaboravljena.
Meni je najbolji sladoled u Vanilli na okretištu ČrnomerecVincek je čista industrija. Svaki kolač ima isti okus samo su boje različite.
A ni sladoled im nije kao što je bio.
Ali kazem... Na kavu na mjestu sa puno ljudiPa dobro nije sve tako crno idem sa Sig na kavu jel tako Sigice ?
Ima ona Leona gfe kolko ja znamKoja kovrčava ana . Jel ima gfe? Vidim da ninja zaokupljen sa sig pa moram pitat umjesto njega. I ninja 200 kn mi duguješ radi pitanja
Ana Rudeš, ne znam što ima, nisam uspio do nje.Koja kovrčava ana . Jel ima gfe? Vidim da ninja zaokupljen sa sig pa moram pitat umjesto njega. I ninja 200 kn mi duguješ radi pitanja
Ali kazem... Na kavu na mjestu sa puno ljudi
Naravno SigiceAli kazem... Na kavu na mjestu sa puno ljudi
Strpite se još neko vrijeme oko kovrčave Ane....Koja kovrčava ana . Jel ima gfe? Vidim da ninja zaokupljen sa sig pa moram pitat umjesto njega. I ninja 200 kn mi duguješ radi pitanja
Zakaj ? Kaj pak ne valja s njomStrpite se još neko vrijeme oko kovrčave Ane....
Spominaju se dvije kurve poslije burne noć i kak je bile, pak veli prva:škatula: kutija
kalce, bičve (ovisi o kraju): čarape
katriga: stolica...
ma dosadno
Do nje isto teško doc, al najbolje da ne diraš niti jednu jedno 2 godine svaku koju dotakneš. Pobjegne. Ti bi i tenk i kamen uspio sje…Ima ona Leona gfe kolko ja znam
S njom je uvijek bilo OK ali cura je trenutno van poslaZakaj ? Kaj pak ne valja s njom
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|