Nema sexa joj ninja pa nije pica guma da Ce se poderat jedan vise manje ko ni jedanMa ne Sig je rekla samo kava nema sexa kužiš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sexa joj ninja pa nije pica guma da Ce se poderat jedan vise manje ko ni jedanMa ne Sig je rekla samo kava nema sexa kužiš
Mucki prevarant. Reci da ti uplati preko westerna..ili nek uplati viki a ti odi jebatRekao da će me počastit kad dođe na godišnji u siječnju
PNinja rekla ona da se nece s nikim s foruma nac vise pa ju nije trebalo puno nagovarti
Rekla je da ima dečka i da samo kavaNema sexa joj ninja pa nije pica guma da Ce se poderat jedan vise manje ko ni jedan
Pa on je uplatio Viki zato je valjda nedostupnaMucki prevarant. Reci da ti uplati preko westerna..ili nek uplati viki a ti odi jebat
Ninja sorry care al naivan si do bolaP
Rekla je da ima dečka i da samo kava
Rekla mi je viki da joj nitko nije dao nikakvu vecu lovu...laze peder. Kao i za tvojih 200 eurPa on je uplatio Viki zato je valjda nedostupna
Kad si se čuo i zašto je nedostupnaRekla mi je viki da joj nitko nije dao nikakvu vecu lovu...laze peder. Kao i za tvojih 200 eur
Nedostupna je zato sto je neki glupi starac stalno spominje na nekom forumu....Kad si se čuo i zašto je nedostupna
Znači nemogu je nikako dobitiNedostupna je zato sto je neki glupi starac stalno spominje na nekom forumu....
Joj, daj se ti "ampak sim ampak tam" konačno odluči kaj si; slovenac ili zagorec, uši krvare od tog tvog "ampaka(ka)nja"!Ampak vidiš da je za sig rijec svetinja, a nije kak ona tvoja viki. Trči za penezima i proda se za vise . Ampak gdo zna kaj je Federer delal snjom kak ju je fukal , ampak morti ova prestala delat neko vrijeme. Zato vam povedam ne dajte auslenderima dobre njim dajte ove sto su lošije
Ampak je zagorska rijec. Si morti spozabil?Joj, daj se ti "ampak sim ampak tam" konačno odluči kaj si; slovenac ili zagorec, uši krvare od tog tvog "ampaka(ka)nja"!![]()
Jesu ti povedali da mučiš? Niši štel posluhnut neg si kak cucek vau vau viki viki. Navči mučat i nemoj kak cucak pogotovo ne ovim novima kaj dojdu i traže preporuku . Preopruci im neku babu od 59+Jbg sad znam kriv sam ali sad se više nemože ništa napraviti gotovo je![]()
Neznam još rekla je Sig da će mi se javit na pp kad se vrati u Zg pa ćemo se dogovorit kužišNinja di idete na kavu ? Možda ima kakva zgodna konobarica solerka. Možda ima ovako nekih zgodnih cura
.
Rekla mi je viki da joj nitko nije dao nikakvu vecu lovu...laze peder. Kao i za tvojih 200 eur
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|