Evo ja se probudiio a kaj ti se lijepog dogodilo kad si sjajno raspoložena ?Jutroo... Evo.. Sjajno smo raspolozeni))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja se probudiio a kaj ti se lijepog dogodilo kad si sjajno raspoložena ?Jutroo... Evo.. Sjajno smo raspolozeni))))
Ma zajebavam se...Evo ja se probudiio a kaj ti se lijepog dogodilo kad si sjajno raspoložena ?
Aha a jučer se nisi zajebavala stvarno se vidimo na kavi jeldaMa zajebavam se...
Vidimo, jbg kad nesto obecam to je toAha a jučer se nisi zajebavala stvarno se vidimo na kavi jelda
Ampak vidiš da je za sig rijec svetinja, a nije kak ona tvoja viki. Trči za penezima i proda se za vise . Ampak gdo zna kaj je Federer delal snjom kak ju je fukal , ampak morti ova prestala delat neko vrijeme. Zato vam povedam ne dajte auslenderima dobre njim dajte ove sto su lošijeAha a jučer se nisi zajebavala stvarno se vidimo na kavi jelda
To je zato jer je Ninjin svaki drugi post bio o Viki, Viki ovo Viki ono, Viki najbolja, radi gfe, i eto ti sad Viki prepoznao stranac i ne mora više raditi, koji k** nisi preporučio neke stare babe s POAmpak vidiš da je za sig rijec svetinja, a nije kak ona tvoja viki. Trči za penezima i proda se za vise . Ampak gdo zna kaj je Federer delal snjom kak ju je fukal , ampak morti ova prestala delat neko vrijeme. Zato vam povedam ne dajte auslenderima dobre njim dajte ove sto su lošije
Jbg sad znam kriv sam ali sad se više nemože ništa napraviti gotovo jeTo je zato jer je Ninjin svaki drugi post bio o Viki, Viki ovo Viki ono, Viki najbolja, radi gfe, i eto ti sad Viki prepoznao stranac i ne mora više raditi, koji k** nisi preporučio neke stare babe s PO
A nepitaj sazno da je shemale a ona se našla na forumu sa tipom sa kojim se već družila koji voli shemaleNinja sto to bi sa slatkicom ti
Nije stranac nego gastarbajterTo je zato jer je Ninjin svaki drugi post bio o Viki, Viki ovo Viki ono, Viki najbolja, radi gfe, i eto ti sad Viki prepoznao stranac i ne mora više raditi, koji k** nisi preporučio neke stare babe s PO
Vjerojatno makar je rekla da joj se sviđam znašZato ona tebe zavlacila
Eto jesam ti Reko da Ce pristati na susret s tobomVjerojatno makar je rekla da joj se sviđam znaš
Neće jel ja se neželim sa njom naći sad kad sam saznao da je shemaleEto jesam ti Reko da Ce pristati na susret s tobom
Ma ne Sig je rekla samo kava nema sexa kužišNinja al vidim blizu si ubadanja kod sig jesi smeker svaka cast
Ninja rekla ona da se nece s nikim s foruma nac vise pa ju nije trebalo puno nagovartiMa ne Sig je rekla samo kava nema sexa kužiš
@Ninja jel te Federer pocastio sa 200 eur. Rekao je da ce tko mu da dobru preporuku dat 200 eur i vodit na pice...To je zato jer je Ninjin svaki drugi post bio o Viki, Viki ovo Viki ono, Viki najbolja, radi gfe, i eto ti sad Viki prepoznao stranac i ne mora više raditi, koji k** nisi preporučio neke stare babe s PO
Rekao da će me počastit kad dođe na godišnji u siječnju@Ninja jel te Federer pocastio sa 200 eur. Rekao je da ce tko mu da dobru preporuku dat 200 eur i vodit na pice...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|