Sisata i guzata
Well-known member
Istina... Samo mineralna.....Pamet u glavu!
Alkohol je opasan!
Ma ja necu imat bludne misli, za ninju neznam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina... Samo mineralna.....Pamet u glavu!
Alkohol je opasan!
Ma nebi ti se ja i ionako sviđao nisam mlad i zgodan kao Jura hahaIstina... Samo mineralna.....
Ma ja necu imat bludne misli, za ninju neznam![]()
MojeMa nebi ti se ja i ionako sviđao nisam mlad i zgodan kao Jura haha
Ne moraš bit mlad i zgodan, al moraš bit šarmantan...Ma nebi ti se ja i ionako sviđao nisam mlad i zgodan kao Jura haha
Znam Sigi zezam se a kak to da si sama ovih danaMojeje zauzeto najzgodnijim... Jbg
Mislim općenito, nisam mislio na SIG...Ne moraš bit mlad i zgodan, al moraš bit šarmantan...Ajd, puno je bolje ak si ipak i zgodan i šarmantan...
![]()
Zemi si nekaj žešće i zeksaj piva ti nebu pomogla preveć. Kaj si se ampak našel z slatkicom pa se skinula i štela te fukat i shvatio si da je shemale pak si zbrisal?Hej Sigi u šoku sam evo pijem pivu nemogu vjerovat da je slatkica shemale![]()
Znam meni će biti drago samo je upoznat na kavi ništa višeMislim općenito, nisam mislio na SIG...
Haha nismo se našli saznao prije susreta ovdje na forumu da je shemale nasrećuZemi si nekaj žešće i zeksaj piva ti nebu pomogla preveć. Kaj si se ampak našel z slatkicom pa se skinula i štela te fukat i shvatio si da je shemale pak si zbrisal?
Zato i dodao "dodatak"...Znam meni će biti drago samo je upoznat na kavi ništa više
Duga i tuzna prica hahh... Ostat ce tajnaZnam Sigi zezam se a kak to da si sama ovih dana
Nema jebanje....Ne jebe lijep nego uporan. Tako kažu![]()
Samo kava tako jeNema jebanje....
A kakve su onda to njok zene
Slatke ko njoki.... I jako mršave.... Što ćeš volim globatiA kakve su onda to njok zene![]()
Nema mi taj naziv veze iskreno sa mrsavim zenamaSlatke ko njoki.... I jako mršave.... Što ćeš volim globati
Ja najviše volim žene sa oblinamaSlatke ko njoki.... I jako mršave.... Što ćeš volim globati
Bome daAmpak Ninja je v bedu. Viki nedostupna ostavila, a Slatkica mu Shemale.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|