Sisata i guzata
Well-known member
Ajbg... Isti se prepoznajuZnao sam ja da je SIG žena puna empatije...![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajbg... Isti se prepoznajuZnao sam ja da je SIG žena puna empatije...![]()
![]()
Može Sigi nema sexa samo da te upoznam jel si mi draga od prvog dana na forumu kužišAj ja tebi, al kazem nema seksa....
Znam sve haha...Može Sigi nema sexa samo da te upoznam jel si mi draga od prvog dana na forumu kužiš
Znaš i sama a i Siniša te nahvalio reko da si super osoba u stvarnostiZnam sve haha...
Jao samo me nemoj hvalit tolko molim te...Znaš i sama a i Siniša te nahvalio reko da si super osoba u stvarnosti![]()
A sad je virtualna..?Znaš i sama a i Siniša te nahvalio reko da si super osoba u stvarnosti![]()
Haha dobro neću ajde ali moram ti priznati da si mi uljepšala većer sa ovim da ćemo se upoznati znašJao samo me nemoj hvalit tolko molim te...
A humanist, sta cesHaha dobro neću ajde ali moram ti priznati da si mi uljepšala većer sa ovim da ćemo se upoznati znaš
Eto Ninja uvjek posllije kise dolazi sunce.Haha dobro neću ajde ali moram ti priznati da si mi uljepšala većer sa ovim da ćemo se upoznati znaš
Da dobra si ti osoba SigiA humanist, sta ces![]()
IstinaEto Ninja uvjek posllije kise dolazi sunce.
SIG, pazi se da ne završiš u krevetu sa novim. Opasno je to!A humanist, sta ces![]()
A neeee.... Moram onda razmislit... Nema sexa... Jedino ako je sigurnoSIG, pazi se da ne završiš u krevetu sa novim. Opasno je to!
Tako to počne, a ako oboje naginjete alkoholu završit ćete gotovo sigurno u krevetu.
Obečajem Sigica kak smo se dogovorili samo kavaNinja, obecajes da cemo se nac u posljepodnevnim satima, na kavi i mineralnoj...
Nema nade za odnos...![]()
Onda ok... Javno mjesto sa puno ljudi ahahhObečajem Sigica kak smo se dogovorili samo kava![]()
Ninja, obecajes da cemo se nac u posljepodnevnim satima, na kaviDaOnda ok... Javno mjesto sa puno ljudi ahahh
Kakav alkohol pijemo kolu jelda SigPamet u glavu!
Alkohol je opasan!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |