Ija nekako me satrale obaveze ovaj mjesec se zaboravio sexatTotalno sam van tih stvari dobrih mj dana![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ija nekako me satrale obaveze ovaj mjesec se zaboravio sexatTotalno sam van tih stvari dobrih mj dana![]()
Mene satralo od proslog mj sve i svastaIja nekako me satrale obaveze ovaj mjesec se zaboravio sexat.
Ma naravno da hocemoMene satralo od proslog mj sve i svasta
A neka... Namirit cemo se i mi jednog dana
Ja ne pijem vodu cijeli dan. Shvatim da na ege i po nema ništa pametno . Di se ti smrzavas na terasi ja išao navečer u tankoj majčicici i nisam se smrzo.Tu smo... Jura pije, Babalu 300 ili samo Babalu place za teom kruge, a ja se smrzavam na terasi
Valjda me sunce opalilo pa me groznica uhvatilaJa ne pijem vodu cijeli dan. Shvatim da na ege i po nema ništa pametno . Di se ti smrzavas na terasi ja išao navečer u tankoj majčicici i nisam se smrzo.
Ne znam kako da ti kažem, ali možda je problem što nemaš auto, a ona voli na zadnjem sjedištuMislim da si ovaj put u pravu da je žensko javila bi mi se u pp kad sam joj poslao poruku
Da očito je fejk ali zato Carla nije ona je zgodna žena kolko sam vidioNe znam kako da ti kažem, ali možda je problem što nemaš auto, a ona voli na zadnjem sjedištu. Rekla zvat će na kafu poziv ja nigdje vidio nisam niti dobio isti
. Možda je i fejk .
Ma da Sig kaj stvarnoInspirirao me Ninja....
Poslusaj malu kako pjeva uff...Ma da Sig kaj stvarno
Da lijepo pjeva nema kajPoslusaj malu kako pjeva uff...
Hej Sigi u šoku sam evo pijem pivu nemogu vjerovat da je slatkica shemaleDa lijepo pjeva nema kaj
Ode ti lagano u drugom pravcu...Hej Sigi u šoku sam evo pijem pivu nemogu vjerovat da je slatkica shemale![]()
Nema šanse samo pičku volim mljacOde ti lagano u drugom pravcu...
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |