Kaj te je slatkica lajkalaOde ti lagano u drugom pravcu...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj te je slatkica lajkalaOde ti lagano u drugom pravcu...
![]()
A neznam ja...Kaj te je slatkica lajkala
Znaš ti vidla si da je slatkica našla frajera koji voli shemaleA neznam ja...
Evo ti federera na forumu za utjehuZnaš ti vidla si da je slatkica našla frajera koji voli shemale![]()
Ninja frende kako siEvo ti federera na forumu za utjehu![]()
Bacas so na ranuNinja frende kako si
Bio sam ubjeden da ce pitati gdje je VikiBacas so na ranu
Loše Viki mi se nejavlja a sad saznao da je slatkica shemale ma užasNinja frende kako si
E da sam u zg isli bi na nesto kratko ovako jbg...Loše Viki mi se nejavlja a sad saznao da je slatkica shemale ma užas
Da nemogu vjerovat ali nije u Zg nažalostEto Ninja poziva te Sig na pice
Ali ti je dala zeleno svijetllo, sad je do tebe,Da nemogu vjerovat ali nije u Zg nažalost
Kaj ti to ozbiljno Sigi bi išla samnom na piće ?E da sam u zg isli bi na nesto kratko ovako jbg...
MislišAli ti je dala zeleno svijetllo, sad je do tebe,
Ninja samo hrabro drzim ti fige.Kaj ti to ozbiljno Sigi bi išla samnom na piće ?
Mislim da me Sig samo zeka nije ona mislila ozbiljno vidiš da ne odgovaraNinja samo hrabro drzim ti fige.
U subotu sam u zg....Kaj ti to ozbiljno Sigi bi išla samnom na piće ?
Može Sigi biće mi drago te upoznati na piću jel ćeš se ti meni javit na pp il ja tebiU subotu sam u zg....
Pa vidim da ti nije dobro pa da ti popravim mood
Ali naravno no sex
Znao sam ja da je SIG žena puna empatije...Da nemogu vjerovat ali nije u Zg nažalost
Aj ja tebi, al kazem nema seksa....Može Sigi biće mi drago te upoznati na piću jel ćeš se ti meni javit na pp il ja tebi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|