Sisata i guzata
Well-known member
Mislim da je bot.. Ali eto kao sto je netko vec rekao davno... Sudimo uvijek na prvuSigi kaj ti misliš jel slatkica žensko ona nije dokazala poput Carle jelda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je bot.. Ali eto kao sto je netko vec rekao davno... Sudimo uvijek na prvuSigi kaj ti misliš jel slatkica žensko ona nije dokazala poput Carle jelda ?
Mislim da si ovaj put u pravu da je žensko javila bi mi se u pp kad sam joj poslao porukuMislim da je bot.. Ali eto kao sto je netko vec rekao davno... Sudimo uvijek na prvu
Haha znaci ja nisam zensko kad rijetkima odg na poruku, odnosno samo onima koje znamMislim da si ovaj put u pravu da je žensko javila bi mi se u pp kad sam joj poslao poruku
Ma ti jesi vidio sam tvoje slike na profilnoj i Siniša mi je pričao o tebi a tebi nisam slao poruke u ppHaha znaci ja nisam zensko kad rijetkima odg na poruku, odnosno samo onima koje znam
Zacudo... Kako to kako toMa ti jesi vidio sam tvoje slike na profilnoj i Siniša mi je pričao o tebi a tebi nisam slao poruke u pp
Rekao mi Siniša da si jako zgodna u faciZacudo... Kako to kako to
Rekao mi Siniša da si jako zgodna u faci
Zahvali mu u moje ime
Zahvali mu u moje ime
Ima Sigi se zaljubilaOla đe ste živili
Reko da vas posjetim malo da vidim ima li ša nova
E sjeba me sad bas sam je konta upiratIma Sigi se zaljubila
Haha bio je Smoki vec tu na pocetku baladeIma Sigi se zaljubila
Jesam da, kontam sacekat cu da budes slobodna pa cu onda ja da te barimHaha bio je Smoki vec tu na pocetku balade
Haha ma cekat cu ga ja... Forever.. Tak da.. Ono...Jesam da, kontam sacekat cu da budes slobodna pa cu onda ja da te barim
Cek jel još čekam ili mogu da pocmem?
E pa cekat cu ija foreverHaha ma cekat cu ga ja... Forever.. Tak da.. Ono...
Pa tko duze izdrziE pa cekat cu ija forever
Ja kako kad nekad mogu i dva sataPa tko duze izdrzi
Ma mislim emocionalno HahahahJa kako kad nekad mogu i dva sata
Totalno sam van tih stvari dobrih mj danaA tooooo jbg muški mozak odma ono
Tel: 064/677-677
|
|
|
|