Ma krivo si razumjela ja sam rekao da ti radiš gfe tak si mi rekla kad sam te pitao jednom jel takoja tebi nisam ništa rekla, pogotovo ne za tu ženu s oglasa, napisala sam samo da "imam osjećaj" da radi sve jer tako djeluje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma krivo si razumjela ja sam rekao da ti radiš gfe tak si mi rekla kad sam te pitao jednom jel takoja tebi nisam ništa rekla, pogotovo ne za tu ženu s oglasa, napisala sam samo da "imam osjećaj" da radi sve jer tako djeluje![]()
Pusenje s kondomom je ko da noge perem u čarapamaEj Jura neko je napisao recenziju za ovu i puši sa kondomom ,srpkinja 42 g ,400 kn 30 min
Da užas tak je meni Hot Annie ona crnkinja pušila sa kondomomPusenje s kondomom je ko da noge perem u čarapama
Znaci da je cold AnnieDa užas tak je meni Hot Annie ona crnkinja pušila sa kondomom
Da tak je jedino kaj je bila jako zgodna crnkinja prava ona karipska ljepotica kao Rihana meni najzgodnija žena na svijetuZnaci da je cold Annie. Puši s kondomo , nema gfe itd
![]()
Mislim da je Estera stavila oglas na ljubavni oglasnik piše da traži suggar daddya i to u jutarnjem terminuDa tak je jedino kaj je bila jako zgodna crnkinja prava ona karipska ljepotica kao Rihana meni najzgodnija žena na svijetu![]()
Šuger dedi ujutro a onda popodne nek košari na ulici.Mislim da je Estera stavila oglas na ljubavni oglasnik piše da traži suggar daddya i to u jutarnjem terminu
Ispravak birtijaške čakule znači ovdje se priča odi na druge teme ako ti se nesviđaVi ste od jučer navečer do danas naspamali više od 20 stranica tooooootalnih pizdarija. Kužim da se ovo zove birtija ali ipak...
Tu smo... Jura pije, Babalu 300 ili samo Babalu place za teom kruge, a ja se smrzavam na terasiEj ekipa pozz jeste zivi
Pa kaj radiš na terasiTu smo... Jura pije, Babalu 300 ili samo Babalu place za teom kruge, a ja se smrzavam na terasi
Jedem i pijemPa kaj radiš na terasi
Dobar tek ti želimJedem i pijem
ZahvaljujemDobar tek ti želim
Sigi kaj ti misliš jel slatkica žensko ona nije dokazala poput Carle jelda ?Zahvaljujem
Mislim da je bot.. Ali eto kao sto je netko vec rekao davno... Sudimo uvijek na prvuSigi kaj ti misliš jel slatkica žensko ona nije dokazala poput Carle jelda ?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|