Ninja zadatak provjeri ovu Sanju.Vidiš Sig kak je Carla dobra cura a ti je onako napala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ninja zadatak provjeri ovu Sanju.Vidiš Sig kak je Carla dobra cura a ti je onako napala![]()
pa Ninja preporuči, posto je u rangu a viki nemaš sumnjeEh sad kad bi ja znao jel ta fejk ili ne. Prvo netko mora provjerit jel radi gfe, masažu
Nije mlada ko Viki ima 42 g sumnjam da ta radi gfe možda samo masažuEh sad kad bi ja znao jel ta fejk ili ne. Prvo netko mora provjerit jel radi gfe, masažu
Imas pravo, moj grijehVidiš Sig kak je Carla dobra cura a ti je onako napala![]()
Jura je mlad za obojeNije mlada ko Viki ima 42 g sumnjam da ta radi gfe možda samo masažu
ja mislim da ti ova radi sve , imam taj filingNije mlada ko Viki ima 42 g sumnjam da ta radi gfe možda samo masažu
E vidiš to je mana ovima iz plavog jer ne rade Gfe. Jedina koja je radila tako i bila okej, je nestala.ja mislim da ti ova radi sve , imam taj filing![]()
A za ovu ne znam uopće jel bio tkoja mislim da ti ova radi sve , imam taj filing![]()
Od koljevke pa do groba najljepše je to jebačko doba. Za seks nakon 18. nisi premlad možeš jedino tamo sa 60+ biti prestarJura je mlad za oboje
Da istina jeE vidiš to je mana ovima iz plavog jer ne rade Gfe. Jedina koja je radila tako i bila okej, je nestala.
Gle ova Tea Kruge daje oral bez kondoma i french kiss bar je davala prije 3 godE vidiš to je mana ovima iz plavog jer ne rade Gfe. Jedina koja je radila tako i bila okej, je nestala.
To što je davala prije 3 godine. Viki je radila oral bez kondoma prije 3 tjednaGle ova Tea Kruge daje oral bez kondoma i french kiss bar je davala prije 3 god
Rekla mi Carla da radi gfeE vidiš to je mana ovima iz plavog jer ne rade Gfe. Jedina koja je radila tako i bila okej, je nestala.
O kome mi pričamo sada ? O viki , o Carli, o Tei, o nekoj 4 izgubio sam seRekla mi Carla da radi gfe
Pa reko si da ti preporučimo neku koja radi gfe pa sam ti napomenuo Carlu da to radi ali ona je u Puli jbg ali za mjesec dana dođe u ZgO kome mi pričamo sada ? O viki , o Carli, o Tei, o nekoj 4 izgubio sam se![]()
De nam povedaj. Z očim štampas tolke peneze? Viki si sigurno dal isto tak ak ne i vise. Kada ovoj nudiš tolko peneza. Prevec peneza dajes na cafute. Kaj ne pojdes na Latine i njima daš tolko peneza ili nadodas i budeš cil dan šnjima.Nudim ti 5000€ za 3 sata druzenja,naravno ako budes dobra kao viky,opet cu doci kod tebe za par dana i naravno vecu cifru ti dati kao sto sam viky dao vecu cifru drugi put kad sam dolazio, Mora's mi sad odgovorit da ili ne, ako si se prestala tim bavit reci samoj sebi ok jos ovaj put, ja dolazim 30.1 u hrvatsku na godisnji,eto sad je na tebi
Ej Jura neko je napisao recenziju za ovu i puši sa kondomom ,srpkinja 42 g ,400 kn 30 minEh sad kad bi ja znao jel ta fejk ili ne. Prvo netko mora provjerit jel radi gfe, masažu
ja tebi nisam ništa rekla, pogotovo ne za tu ženu s oglasa, napisala sam samo da "imam osjećaj" da radi sve jer tako djelujeRekla mi Carla da radi gfe
bome, kad već djeli nek udjeli taman si auto isplatim s timDe nam povedaj. Z očim štampas tolke peneze? Viki si sigurno dal isto tak ak ne i vise. Kada ovoj nudiš tolko peneza. Prevec peneza dajes na cafute. Kaj ne pojdes na Latine i njima daš tolko peneza ili nadodas i budeš cil dan šnjima.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|