Da treba naći rezervu i meni je rekla da ide u inozemstvoNe svrbi me. Al da rekla je kao da moram doći provjeriti to za 3 mjeseca ako bude još u poslu. Znači planira odustat . Moram si rezervu neku naći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da treba naći rezervu i meni je rekla da ide u inozemstvoNe svrbi me. Al da rekla je kao da moram doći provjeriti to za 3 mjeseca ako bude još u poslu. Znači planira odustat . Moram si rezervu neku naći
kad se jura skine i počne kosit travu vani sav znojan preplanuo... a Viki škica dok Federera nema, pa malo po malo .. ovaj mlad onaj star, da vidišAli to je samo krinka da im upadnes u kucu
Za nju. Šta ja znam, pa nisam ja znatizeželjna baba. Ja dođem jebat ,a ne pričam o tome zašto je vani kiša ili sunce ili zašto je trava zelena. Nemam ja vremena trošit 1 h na glupostiA za koga su sise onda...
I meni.. Cekaj, super nam je jbt nisam ni skuzila da vodu pijuckam cijelo vecerOk,bilo mi je drago
Uf a misici... Pa dodaj mu alat...kad se jura skine i počne kosit travu vani sav znojan preplanuo... a Viki škica dok Federera nema, pa malo po malo .. ovaj mlad onaj star, da vidiš
Nisam te upozno ali volim saljive zeneI meni.. Cekaj, super nam je jbt nisam ni skuzila da vodu pijuckam cijelo vecer
O Carla pa ti se napalila neštokad se jura skine i počne kosit travu vani sav znojan preplanuo... a Viki škica dok Federera nema, pa malo po malo .. ovaj mlad onaj star, da vidiš
da, na kosilicu i vodovodO Carla pa ti se napalila nešto
Sise .Provjeriti sta ???
a ček ne znam koliko ima Viki? vjerujem da je mladaZnaci jura ima 26,federer oko 32 kaze... Godina, ne..
Hm... Mala prednost, mala...
I jurino golo znojno preplanulo tijeloda, na kosilicu i vodovod
Šta će tamo raditi . Biti tajinica. Mogao bi ja ići neku firmu otvorit u inozemstvoDa treba naći rezervu i meni je rekla da ide u inozemstvo
Nemam pojma, ljudi koliko god ima vikia ček ne znam koliko ima Viki? vjerujem da je mlada
Ti mislis da federerova ljubavnica mora radit nestoŠta će tamo raditi . Biti tajinica. Mogao bi ja ići neku firmu otvorit u inozemstvo
Sad ce ti ninja reciNemam pojma, ljudi koliko god ima viki
pa Federerova tajnica dddŠta će tamo raditi . Biti tajinica. Mogao bi ja ići neku firmu otvorit u inozemstvo
Pa jesi isao?Sise .
27 g ima Vikia ček ne znam koliko ima Viki? vjerujem da je mlada
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|