Sisata i guzata
Well-known member
Jel Viki ugradila silikone poslje federera??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj daaaj.....Ajde sig. Duplo ili nista
Cucek jesi navčil lekciju. Malo manje bafkanja drugi put vise mučenja i uživanja. Sad mu jedino mores cmizdriti dok ne dojde opet na godišnji . Povedala bi mu moja baba da je taj frajer običan kurvis ima zenu a svrlja okoloJbg zato Viki neradi previše para si joj dao i možda je promjenila broj
Znaci nema odgovoraVratit ce se... Nece ni on vjecito imat para ako ce davat 5000 eura po susretu
Viky je ljepo vjeruj, ali sad odgovori da ili ne, 30.1 ce brzo dociJel Viki ugradila silikone poslje federera??
po svemu što vidim..... ako je dobra cura imat će Jurino srce, ako ne, Jura preostaje ti samo odstopavat vodovod pun kondoma.Carla, sta mislis, hoce se vratit Viki juri ili izgubljen slucaj?...
Ne prijeJel Viki ugradila silikone poslje federera??
Što se toga tiče meni je rekla nešto u vezi toga. Samo što ja ne znam jel to za javnost što je reklaJel Viki ugradila silikone poslje federera??
I podsisavat travupo svemu što vidim..... ako je dobra cura imat će Jurino srce, ako ne, Jura preostaje ti samo odstopavat vodovod pun kondoma.
Sta, sta... Koja je sljedeca intervencija...Što se toga tiče meni je rekla nešto u vezi toga. Samo što ja ne znam jel to za javnost što je rekla. Bojim se navale
Ajde jura reci vise kad te toliko svrbiŠto se toga tiče meni je rekla nešto u vezi toga. Samo što ja ne znam jel to za javnost što je rekla. Bojim se navale
Pa rekla sam ti sve vec... Haha..Znaci nema odgovora
Viky je ljepo vjeruj, ali sad odgovori da ili ne, 30.1 ce brzo doci
Zajebavaj se ti dobro zarađuju ti što kose travuI podsisavat travu![]()
Ali to je samo krinka da im upadnes u kucuZajebavaj se ti dobro zarađuju ti što kose travu
Ne svrbi me. Al da rekla je kao da moram doći provjeriti to za 3 mjeseca ako bude još u poslu. Znači planira odustatAjde jura reci vise kad te toliko svrbi
Ali to je samo krinka da im upadnes u kucu![]()
A za koga su sise onda...Ne svrbi me. Al da rekla je kao da moram doći provjeriti to za 3 mjeseca ako bude još u poslu. Znači planira odustat. Moram si rezervu neku naći
Provjeriti sta ???Ne svrbi me. Al da rekla je kao da moram doći provjeriti to za 3 mjeseca ako bude još u poslu. Znači planira odustat. Moram si rezervu neku naći
Napio se opet....A za koga su sise onda...
Ok,bilo mi je dragoPa rekla sam ti sve vec... Haha..
Da treba naći rezervu i meni je rekla da ide u inozemstvoNe svrbi me. Al da rekla je kao da moram doći provjeriti to za 3 mjeseca ako bude još u poslu. Znači planira odustat. Moram si rezervu neku naći
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|