Sisata i guzata
Well-known member
To je onaj rekao za meneA kolko ćete o Viki, da sam znao više bih uživao taj jedan put.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je onaj rekao za meneA kolko ćete o Viki, da sam znao više bih uživao taj jedan put.
Ugl ako ne nosis oruzje ispadas iz igreMa jok... Nista to..jbg pokazala bi vam al ne smijem haha...
Koji to jel Sombrero ?To je onaj rekao za mene
Ne Obiwan mislimKoji to jel Sombrero ?
Ma pokaži kaj se sramišMa jok... Nista to..jbg pokazala bi vam al ne smijem haha...
Ma da mos mislit...Ma pokaži kaj se sramiš
Zato treba mucat o domacima jer uteknu kak viki. Povedao ja, ampak nigdor me ne posluhne kada povedam, a sad jedino morete cmizdriti za viki.A kolko ćete o Viki, da sam znao više bih uživao taj jedan put.
HAHAHAHHA cjela kuca me čula sadKondomima
E da on te je jebao točnoNe Obiwan mislim
Ja sam cuo pricu za laku noc...lijepo spavajte....Nudim ti 5000€ za 3 sata druzenja,naravno ako budes dobra kao viky,opet cu doci kod tebe za par dana i naravno vecu cifru ti dati kao sto sam viky dao vecu cifru drugi put kad sam dolazio, Mora's mi sad odgovorit da ili ne, ako si se prestala tim bavit reci samoj sebi ok jos ovaj put, ja dolazim 30.1 u hrvatsku na godisnji,eto sad je na tebi
Vratit ce se... Nece ni on vjecito imat para ako ce davat 5000 eura po susretu zenamaZato treba mucat o domacima jer uteknu kak viki. Povedao ja, ampak nigdor me ne posluhne kada povedam, a sad jedino morete cmizdriti za viki.
A sta si ga nagovarao da pise bzvzJa sam cuo pricu za laku noc...lijepo spavajte....
Probaj nafmasiti to... Jbt nisam ni skuzila cijelu vecer pijem vodu ahahhhJura eto odgovora... Viki je dobila vecu cifru drugi put
Nek se gustaA sta si ga nagovarao da pise bzvz
Jbg zato Viki neradi previše para si joj dao i možda je promjenila brojNudim ti 5000€ za 3 sata druzenja,naravno ako budes dobra kao viky,opet cu doci kod tebe za par dana i naravno vecu cifru ti dati kao sto sam viky dao vecu cifru drugi put kad sam dolazio, Mora's mi sad odgovorit da ili ne, ako si se prestala tim bavit reci samoj sebi ok jos ovaj put, ja dolazim 30.1 u hrvatsku na godisnji,eto sad je na tebi
Sad bi ja mogao filozofirat, ali neda mi seJura eto odgovora... Viki je dobila vecu cifru drugi put
U depresiju si paoSad bi ja mogao filozofirat, ali neda mi se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|