Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom ne pomognu, znas i sama... To se desi ili ne... Ima neceg ili nemačuj, nisu svi ko viki da odu na godišnji čim nam neko malo vise plati nekad ti nit ljepota nit novčanik ne pomognu da bi koljena drhtala
Kome treba vodinstalater ?To ti je lakse nego da sad ides ucit za vodoinstalatera
Jao daj ne padaj pod utjecaj mase...Evo za 10 minuta cu javno ponudit sig, znaci nisam je nikad vidio, nisam nikad procitao recenzije o njoj dok je radila itd. Svi ste vi dokaz da joj nudim, samo ona treba pristat i to je to
Pa Viki jbtKome treba vodinstalater ?
A sta moras kasicu-prasicu razbit, zbrojit medeke? Kakvih 10 min????Evo za 10 minuta cu javno ponudit sig, znaci nisam je nikad vidio, nisam nikad procitao recenzije o njoj dok je radila itd. Svi ste vi dokaz da joj nudim, samo ona treba pristat i to je to
Vodovod joj bio okej osim ako ga nije netko zaštopaoPa Viki jbt
I pretjeruhes s alkoholomKako bi rekla jedna cura šta je studirala samnom. Zgodan si ti ,ali nemaš ono nešto
Ko ja? Nikad. Ja čuvam svoju jetruI pretjeruhes s alkoholom
Da.. Uglavnom... To nesto sto odredena zena trazi...recimo vi tu iz iskustva znate na sta ja padamKako bi rekla jedna cura šta je studirala samnom. Zgodan si ti ,ali nemaš ono nešto
Bocu alkholnog pića?Da.. Uglavnom... To nesto sto odredena zena trazi...recimo vi tu iz iskustva znate na sta ja padam
KondomimaVodovod joj bio okej osim ako ga nije netko zaštopao
Kad je rijec o frajerima naravno...Bocu alkholnog pića?
Pa nesmije se to bacat u wc bude se zaštopao.Kondomima
Na obdarene koji mogu dugo jebat hahaDa.. Uglavnom... To nesto sto odredena zena trazi...recimo vi tu iz iskustva znate na sta ja padam
Pa ti si tu da popravisPa nesmije se to bacat u wc bude se zaštopao.
Ma jok... Nista to..jbg pokazala bi vam al ne smijem haha...Na obdarene koji mogu dugo jebat haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|