Carla95
Active member
možda joj je ponuđen sugar daddy odnosOd Ponedeljka nje nema. Točnije od federerovog drugog posjeta.Sumjivo je sve meni to.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda joj je ponuđen sugar daddy odnosOd Ponedeljka nje nema. Točnije od federerovog drugog posjeta.Sumjivo je sve meni to.
Hah.. Ti ne znas koliko je para ostavio drugi put...Kažem ja otišla žena na neku egzotičnu plažu se posunčati i poslje bude došla s višom tarifom.
Nadam se slatkica ak je ženskoNe jauci ninja, nego reci ti nama koja je sljedeca.meta?
Stagod da je..moras riskirat, nema tindrugeNadam se slatkica ak je žensko
E vidiš zato i neradi ima previše paraHah.. Ti ne znas koliko je para ostavio drugi put...
Gle 33.33% šansa je da je trans, žensko ili muško. Četvrto ne postoji kolko ja znamNadam se slatkica ak je žensko
Može bitimožda joj je ponuđen sugar daddy odnosne trebaju joj vise klijenti
zato i želi ic u njemačku radit, sve je to dogovoreno !!E vidiš zato i neradi ima previše para
Pa to sam mislila da smo vec zakljucili... E sad ja ulazem da se nece vise vracat u biznis i da ce pobjec sa federerom u Australiju...E vidiš zato i neradi ima previše para
Kakva Australija tamo je previše otrovnihPa to sam mislila da smo vec zakljucili... E sad ja ulazem da se nece vise vracat u biznis i da ce pobjec sa federerom u Australiju...
ja isto to mislim, čim dolazi u hrv kod žene a ide kod Viki sve je to mutno, složit će se kockicePa to sam mislila da smo vec zakljucili... E sad ja ulazem da se nece vise vracat u biznis i da ce pobjec sa federerom u Australiju...
Samo ce jura nazalost popusit....ja isto to mislim, čim dolazi u hrv kod žene a ide kod Viki sve je to mutno, složit će se kockice![]()
Haha imat ce vrtlara koji ce se brinut o svemuKakva Australija tamo je previše otrovnih.
Carla jel ti voliš suggar daddy odnos ?zato i želi ic u njemačku radit, sve je to dogovoreno !!
Ništa nisam uložio nemam šta za izgubitSamo ce jura nazalost popusit....
Haha imat ce vrtlara koji ce se brinut o svemu
Ali uzmi u obzir da ninja nema autoCarla jel ti voliš suggar daddy odnos ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|