Nije otišla sa njim ima ženuHaha ode Viki sa Federerom u inostranstvo ajooj....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije otišla sa njim ima ženuHaha ode Viki sa Federerom u inostranstvo ajooj....
Jura jel ti vracaju pare ak ne svrsis???Sad kad se viki vrati sa cijenama ko latine 1500 1h . Ništa budem se skompao sa Federerom onda. Možda počasti .
Ti si se sama hvalila kako piješ vino navečer to se sjećam.Nisam to rekla, al sad mi malo zvucis kao dr love
Pa mozete u trojeSad kad se viki vrati sa cijenama ko latine 1500 1h . Ništa budem se skompao sa Federerom onda. Možda počasti .
Pa pila sam ja vino al to obicno pise dr loveTi si se sama hvalila kako piješ vino navečer to se sjećam.
meni je čak palo napamet da federerova žena nije zatočila viki jer joj je previše dao,zato je nestala s lica zemljeSad kad se viki vrati sa cijenama ko latine 1500 1h . Ništa budem se skompao sa Federerom onda. Možda počasti .
Kaze da svrsi svaki putJura jel ti vracaju pare ak ne svrsis???
Ne budi naivan. Nema para nazad. Boli nju kurac jesi ili nisi svršio.Jura jel ti vracaju pare ak ne svrsis???
HihiSjetite se koji sam ja dan bio kod viky I od tad joj je iskljucen mobitel, to sve govori
Ovo je isto moguce... Uostalom, on je jos uvijek u HR... Vjv jer je izbacen od doma...meni je čak palo napamet da federerova žena nije zatočila viki jer joj je previše dao,zato je nestala s lica zemlje
Dr love kad piše tamo zagorski ja ga ništa ne razumijem šta priča. Ovo što je pričao za Federera i ninju ništa ja shvatio nisam.Pa pila sam ja vino al to obicno pise dr love
Pa sta onda... Zenu zanimaju pare i izgled...Nije otišla sa njim ima ženu
Ninja frende, kako je, zena mi je u hrvatskojNije otišla sa njim ima ženu
Il' joj se zgadio taj posao ili je jednostavno nasla svog princa na belom konjuSjetite se koji sam ja dan bio kod viky I od tad joj je iskljucen mobitel, to sve govori
Auu.. Onda nije dobro...Ninja frende, kako je, zena mi je u hrvatskoj
Jel vikiSad sam se sjetio što je meni rekla prvi put, ali nisam siguran da je to za forum.
A nije baš tako Federer ti si mi rekao da si bio u četvrtak a mene Viki primila sutradanSjetite se koji sam ja dan bio kod viky I od tad joj je iskljucen mobitel, to sve govori
Ne nije viki. Nego časna sestra Marija u nedelju nakon mise jutarnje.Jel viki
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|