Sisata i guzata
Well-known member
Jura trazi krivca u pogresnoj osobiA nije baš tako Federer ti si mi rekao da si bio u četvrtak a mene Viki primila sutradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jura trazi krivca u pogresnoj osobiA nije baš tako Federer ti si mi rekao da si bio u četvrtak a mene Viki primila sutradan
Normalno da je viki, a tko drugi?Ne nije viki. Nego časna sestra Marija u nedelju nakon mise jutarnje.
Aha znači ti radiš u inozemstvu a žena domaNinja frende, kako je, zena mi je u hrvatskoj
I sad je svima jasno zasto je zena odustala od ovoga....A nije baš tako Federer ti si mi rekao da si bio u četvrtak a mene Viki primila sutradan
I onda umjesto da kara vani on dode u domovinu...Aha znači ti radiš u inozemstvu a žena doma
Jbt frende pa nisi valjda Viki odveo sa sobomAha znači ti radiš u inozemstvu a žena doma
HahaJbt frende pa nisi valjda Viki odveo sa sobom
Kupio ju je...Jbt frende pa nisi valjda Viki odveo sa sobom
Hvala na preporuciI sad je svima jasno zasto je zena odustala od ovoga....
I sta cete sad.. Nema gfe, nema mljackanja, nema body masaze, nema oralnog bez kondoma...
Nije ona otisla za njim vidjela koji je to dobar materijalJbt frende pa nisi valjda Viki odveo sa sobom
AjoojKupio ju je...
Ja sam rekao zadnji put, bio sam dvaput, u cetvrtak i u ponedjeljak ujutro a u srijedu sam se vratio s godinjegA nije baš tako Federer ti si mi rekao da si bio u četvrtak a mene Viki primila sutradan
Ne jauci ninja, nego reci ti nama koja je sljedeca.meta?
Da ali pohvalila se ninji da je bio gospodin koji odlicno izgleda i da je dobro zaradila...Ja sam rekao zadnji put, bio sam dvaput, u cetvrtak i u ponedjeljak ujutro a u srijedu sam se vratio s godinjeg
Ona koja ga pusti unutraNe jauci ninja, nego reci ti nama koja je sljedeca.meta?
I sta cete sad.. Nema gfe, nema mljackanja, nema body masaze, nema oralnog bez kondoma...
Da to je istinaDa ali pohvalila se ninji da je bio gospodin koji odlicno izgleda i da je dobro zaradila...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|