Ninja pravi si NjonjoZnam meni će biti drago samo je upoznat na kavi ništa više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ninja pravi si NjonjoZnam meni će biti drago samo je upoznat na kavi ništa više
Zašto pa kaj fali popit kavu sa SigNinja pravi si Njonjo
Najslađe Je Oko Kosti a ja sam lijen pisati pa sam skratioNema mi taj naziv veze iskreno sa mrsavim zenama![]()
Pa da da imaš di primit a ne vako jebes neku s guza koja je ravna ko daska i da ne znas da je žensko mislio bi da frajera jebes.Ja najviše volim žene sa oblinama![]()
Nema tebe ko ni 100€.Ninja pravi si Njonjo
Eh da je ninja predsjednik sabora svaki dan bi drugu latinu okrenuoNinja pravi si Njonjo
Nema ti Federera otišao u inozemstvo raditNinju kurva prevarila i srce mu slomila.
Ova isto kurva obična . @Federer31 eto dekla za te. Imaš peneze , ancuga![]()
Trazim Sugar Dadya - HITNO! - - Ljubavni oglasnik
Tjedan dana u Zagrebu Trazim nekog tko ce me zabavit ovih tjedan dana koliko sam u Zagrebu. Imam svoj prostor te traljubavni-oglasnik.net
Da istinaPa da da imaš di primit a ne vako jebes neku s guza koja je ravna ko daska i da ne znas da je žensko mislio bi da frajera jebes.
Ahaa.. Vidi stvarno, e sad kuzimNajslađe Je Oko Kosti a ja sam lijen pisati pa sam skratio
Jutro....! A kak ti može na moru bit monootono? Izvadi par pidoča (dagnji, pizdica kako kažu neki), kupi u obližnjem dučanu jednu tunju i zabavi se bar sa jednim-dva šparića....Jbt sta je svaki dan monoton kad nemas obaveza, blagi uzas... Dan po subjektivnom dojmu stoosamdesettreci![]()
Ma fali mi puno toga, izmedu ostalog posao, stalni stres, spavanje 3,4 h na koje sam godinama navikla, pa moje zivotinje...Jutro....! A kak ti može na moru bit monootono? Izvadi par pidoča (dagnji, pizdica kako kažu neki), kupi u obližnjem dučanu jednu tunju i zabavi se bar sa jednim-dva šparića....![]()
![]()
Pokusala pronac neko hraniliste tu ali nisam nista nasla... Sve je tako snobovskiMa fali mi puno toga, izmedu ostalog posao, stalni stres, spavanje 3,4 h na koje sam godinama navikla, pa moje zivotinje...
Kužim... Ali čovjeku je potreban odmor, odmak od svega... Jednostano se treba isključit na neko vrijeme od svega, ali totalno od svega.... (mislim uobičajenih životnih problema, stresa, nečeš se sigurno isključit od dragog/drage...Ma fali mi puno toga, izmedu ostalog posao, stalni stres, spavanje 3,4 h na koje sam godinama navikla, pa moje zivotinje...
Ma kuzim... Ja inace obozavam more, ali ove godine mi sve to bas nista ne predstavlja, ravnodusna sam prema svemu jbg...Kužim... Ali čovjeku je potreban odmor, odmak od svega... Jednostano se treba isključit na neko vrijeme od svega, ali totalno od svega.... (mislim uobičajenih životnih problema, stresa, nečeš se sigurno isključit od dragog/drage...) A životinje si valjda zbrinula prije godišnjeg, nije to valjda problem, ne vjerujem da imaš konje i krave..., neće im ništa biti i kadse vratiš veselit ćete se jedni drugima...
A dotle uživaj, upi svaku zraku sunca, svaku molekulu mora... I kupaj se još što više, kad si u moru povezan si sa cijelim svijetom, svim kontinentima...
Ao blagotvornosti mora, morske vode da ne govorim... Nikad nisam kužio i nikad neću one što kad iziđu iz mora odmah bježe pod tuš... Meni prestrašno...
![]()
Jutro Sigi i ostali kaj se radi ?Ma kuzim... Ja inace obozavam more, ali ove godine mi sve to bas nista ne predstavlja, ravnodusna sam prema svemu jbg...
Jutroo... Evo.. Sjajno smo raspolozeniJutro Sigi i ostali kaj se radi ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|