Jura pitaj Sombia sta je sve prosao dok je stiga do Sig...Pa svi oce kod Sig na seansu, ali izgleda dobiti termin kod nje je = dobitku na lotu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jura pitaj Sombia sta je sve prosao dok je stiga do Sig...Pa svi oce kod Sig na seansu, ali izgleda dobiti termin kod nje je = dobitku na lotu
I meni je takoPa svi oce kod Sig na seansu, ali izgleda dobiti termin kod nje je = dobitku na lotu
scile i haribdeJura pitaj Sombia sta je sve prosao dok je stiga do Sig...
Laku noc i od mene, zavrsim sa poslom, vidim opasno se zakuhalo, od mladog jebaca kome se od straha ne dize do cifri za gos. SiG.laku noć sigi i ostali
Ja sam tu ful sjeban. Nekad mi se neće dić i onda odem od ženske čim uđem u auto mogu kitom vrtit volan ak treba. A nekad se on fino digne, gospođica nategne par puta i op... njemu dosta.Pa to je normalno , gledam i slušam ove kvazi jebače . Slušaj starog Moda , normalno je da ti se ne diže , jer potencija i sex idu iz mozga , ako nisi opušten , što je jako rijetko s osobom koju prvi put vidiš , imaš problem s erekcijom . Ti frende ulaziš u ring sa svjetskim prvakom , zamisli da takav uđeš u ring s jednom Sigy , pa ti si mrtav, a nisi ni počeo .
Uglavnom , prvi snošaji su uspješni sa strpljivim djevojkama , npr. Sigy .......
Pa ti kad ti se ne digne, trk u auto i ako vidis da mozes kitom vrtit volan trk kod ženske.Ja sam tu ful sjeban. Nekad mi se neće dić i onda odem od ženske čim uđem u auto mogu kitom vrtit volan ak treba. A nekad se on fino digne, gospođica nategne par puta i op... njemu dosta.
Onda joj dođe drugi lik i moram čekat. Najbolje dogovorit s dvije. Npr. jednu dogovorim u 12:00 drugu u 12:05 i onda odem od prve, pa u auto, pa krut kod druge. I jebiga onda svršim za minutu. I onda spika od ege cura one cum 1300 two cums 1000000000000 i ženska u minuti zaradi četvrtinu prosječne plaće. Eto.Pa ti kad ti se ne digne, trk u auto i ako vidis da mozes kitom vrtit volan trk kod ženske.
PS: uplatit obavezno 1h unaprijed
Pa ako platis sat ima da te ceka da se vratis goreOnda joj dođe drugi lik i moram čekat. Najbolje dogovorit s dvije. Npr. jednu dogovorim u 12:00 drugu u 12:05 i onda odem od prve, pa u auto, pa krut kod druge. I jebiga onda svršim za minutu. I onda spika od ege cura one cum 1300 two cums 1000000000000 i ženska u minuti zaradi četvrtinu prosječne plaće. Eto.
Meni je jače " najboljih sat vremena u tvom životu "...šta nju boli kiki za moj život?Onda joj dođe drugi lik i moram čekat. Najbolje dogovorit s dvije. Npr. jednu dogovorim u 12:00 drugu u 12:05 i onda odem od prve, pa u auto, pa krut kod druge. I jebiga onda svršim za minutu. I onda spika od ege cura one cum 1300 two cums 1000000000000 i ženska u minuti zaradi četvrtinu prosječne plaće. Eto.
Jel to vridi i za 30 minuta?Pa ako platis sat ima da te ceka da se vratis gore
Ali onda moras brzo... Jbg ako se dugo ceka liftJel to vridi i za 30 minuta?
Ili ona ekipa kad napise tamo recenziju "ovo je bio najbolji seks u mom zivotu" ili "najboljih sat vremena mog zivota"Meni je jače " najboljih sat vremena u tvom životu "...šta nju boli kiki za moj život?
Ja kad počnem tipkat za dogovor digne se i nema nazad dok ne pljucneJa sam tu ful sjeban. Nekad mi se neće dić i onda odem od ženske čim uđem u auto mogu kitom vrtit volan ak treba. A nekad se on fino digne, gospođica nategne par puta i op... njemu dosta.
Ee zato ja volim ove 45,50 pa nadaljeJa kad počnem tipkat za dogovor digne se i nema nazad dok ne pljucne
Nije nama puno vremena ostalo za zajebanciju...Ee zato ja volim ove 45,50 pa nadalje
Zato koristite svaku sekunduNije nama puno vremena ostalo za zajebanciju...
Pa ne kazu dzabe : "na mladima svijet ostaje"Nije nama puno vremena ostalo za zajebanciju...
Upamtite ovu recenicu dobro.Zato koristite svaku sekundu
Kao neka stigmatizacija, a zapravo nije,Upamtite ovu recenicu dobro.
Vi preko " 40,45,55"
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|