Sisata i guzata
Well-known member
Ovi drugi koji su mladji od toga neka se tjese da ce i oni brzo 40...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, mi "stariji" smo njihove godine živjeli a da li će oni naše sadašnje tko zna ???...malo ružno zvuči...Kao neka stigmatizacija, a zapravo nije,
Ja se nadam da se nece neko naci uvrijedjen.Pazi, mi "stariji" smo njihove godine živjeli a da li će oni naše sadašnje tko zna ???...malo ružno zvuči...
Ali istina ziva, to je zivotPazi, mi "stariji" smo njihove godine živjeli a da li će oni naše sadašnje tko zna ???...malo ružno zvuči...
Ma daj molim teOvi drugi koji su mladji od toga neka se tjese da ce i oni brzo 40...
Zato treba koristiti svaku sekundu, nitko ne zna sto ga ceka..Ali istina ziva, to je zivot
I gemeralno mislim da nasi zivoti moraju ostaviti nekog traga... Inace koja bi nam svrha bila... E zato volontiranje gdje i koliko stignes ispunjava tu svrhu...Zato treba koristiti svaku sekundu, nitko ne zna sto ga ceka..
Pa treba zivit, da znas zasto si zivio, ako nista da se pridonese drustvu, za bolje sutra buducis generacija.I gemeralno mislim da nasi zivoti moraju ostaviti nekog traga... Inace koja bi nam svrha bila... E zato volontiranje gdje i koliko stignes ispunjava tu svrhu...
Apsolutno se slazem... Odlicno napisanoPa treba zivit, da znas zasto si zivio, ako nista da se pridonese drustvu, za bolje sutra buducis generacija.
... mada mislin da danas svi gledaju svoju guzicu, vrlo mali broj ljudi koji su spremni podjelit svoj uspjeh sa drugima.
A to sam i ja mislio al navodno ne plaćaš sat nego svršavanje. XDPa ako platis sat ima da te ceka da se vratis gore
To bas nije profesionalno po mom misljenju...covjek placa vrijeme, bar bi tako trebalo biti...A to sam i ja mislio al navodno ne plaćaš sat nego svršavanje. XD
Tj ne navodno nego je fakat tak. Svršiš i aj bok ne da više
Ja se s tobom slažem. I volio bih da je takoTo bas nije profesionalno po mom misljenju...covjek placa vrijeme, bar bi tako trebalo biti...
Ali tako je to, mi muski smo ih na to navikli, mozda ne svi, ali vecina, dodjes, odradis, eto zavrseno aj preko vrata, kao stroj.To bas nije profesionalno po mom misljenju...covjek placa vrijeme, bar bi tako trebalo biti...
Pa imas brazilki koliko hoces za 1200 kn ili 1300 kn u sat vremena daju svrsiti 2x pod normalno.Onda joj dođe drugi lik i moram čekat. Najbolje dogovorit s dvije. Npr. jednu dogovorim u 12:00 drugu u 12:05 i onda odem od prve, pa u auto, pa krut kod druge. I jebiga onda svršim za minutu. I onda spika od ege cura one cum 1300 two cums 1000000000000 i ženska u minuti zaradi četvrtinu prosječne plaće. Eto.
Pa tako im cesto i bude nakon nase ponudeIli ona ekipa kad napise tamo recenziju "ovo je bio najbolji seks u mom zivotu" ili "najboljih sat vremena mog zivota"
U sat vremena imas, 2 svrsavanja kod vecine, zapravo meni kod svih kod kojih sam bio u sat vremena sam mogao 2xA to sam i ja mislio al navodno ne plaćaš sat nego svršavanje. XD
PO tome ispada da bi ja trebo bit happy jer mi nekad treba da dugo svrsim .posto ja mogu jebat 2h bez svršavanja. Ako ima zainteresiranih cura slllobodno nek se javeu porukeA to sam i ja mislio al navodno ne plaćaš sat nego svršavanje. XD
Pa realno da će pisat, ako ode do neke strane u usporedbi ovih s plavim. Posto na plavom većina se oce jebat a da ne uđe .Malo ga stavi u usta 1- 2 puta i to joj pušenje i legne tamo ko drvo i nisi ni krenuo pa pita jesi gotovo i zasto nisi. A sad dalje jel ove s plavog nude gfe ljubljenje i tako to kao ove strane Nezz nisam nikad ni pitoIli ona ekipa kad napise tamo recenziju "ovo je bio najbolji seks u mom zivotu" ili "najboljih sat vremena mog zivota"
Pretpostavljam da ćeš se uskoro prijavit i za Sig. NE MOŽE, odnosno može poslije Mira i mene. Eto da znaš.U sat vremena imas, 2 svrsavanja kod vecine, zapravo meni kod svih kod kojih sam bio u sat vremena sam mogao 2x
Bio sam kod tipa desetak latina i kod 4 ili 5 ruskih
Mozes misliti kako nude gfe a i s 90 posto njih ne bi ni htio imati gfe i ljubljenjePO tome ispada da bi ja trebo bit happy jer mi nekad treba da dugo svrsim .posto ja mogu jebat 2h bez svršavanja. Ako ima zainteresiranih cura slllobodno nek se javeu poruke
Pa realno da će pisat, ako ode do neke strane u usporedbi ovih s plavim. Posto na plavom većina se oce jebat a da ne uđe .Malo ga stavi u usta 1- 2 puta i to joj pušenje i legne tamo ko drvo i nisi ni krenuo pa pita jesi gotovo i zasto nisi. A sad dalje jel ove s plavog nude gfe ljubljenje i tako to kao ove strane Nezz nisam nikad ni pito
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|