Kozjak Dida
Well-known member
Lito ide mala moja...Ma ne volim ja iskoristavati priliku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lito ide mala moja...Ma ne volim ja iskoristavati priliku...
A znam... Valjda cu doci sebi s prvim zrakama sunca... I talasom mora...Lito ide mala moja...
I jos desetak njih u ppMiki, ronhill, 69-tka...koji je ovo kurac ...moran na vlak i u Zagreb
Imena!!!I jos desetak njih u pp
Sta niste rekli da imate porodicni rucak?sigi diži cijenu na 15ookn. neka plate kraljicu. osim toga sljedeći vikend si zauzeta za mene
jebeš ručak. ovi će tebe pojestiSta niste rekli da imate porodicni rucak?
Kolega molim neide se prekoreda...ima nas koji cekamo dulje vremena da nas Sig primi..Jel se može to preskočiti i odma u 69 pozu. Nije 69 uzalud pored nicka . Ja sam odma za akciju . Možda se u međuvremenu oslobodi mjesto
Reko im je da ima koronu i koleru...Sta niste rekli da imate porodicni rucak?
Kozjak pravi red ..nema me malo tu ..odmah neki hoce prekoreda...Miki, ronhill, 69-tka...koji je ovo kurac ...moran na vlak i u Zagreb
Sombi jedini na forumu upotrebljava oznaku za službenu valutu u RHsigi diži cijenu na 15ookn. neka plate kraljicu. osim toga sljedeći vikend si zauzeta za mene
Kad smo kod kuna i "vjeverica" evo jedan prigodan:Sombi jedini na forumu upotrebljava oznaku za službenu valutu u RH
Znaš kako kažu pare nisu problem para nema, pa eto ja joj nudim 1501 kn ako ocesigi diži cijenu na 15ookn. neka plate kraljicu. osim toga sljedeći vikend si zauzeta za mene
To ti nije ni za kavu...Znaš kako kažu pare nisu problem para nema, pa eto ja joj nudim 1501 kn ako oce
O jbt sad smo i na tomboli... Dozivjela sam Sombijevu sudbinu...Znaš kako kažu pare nisu problem para nema, pa eto ja joj nudim 1501 kn ako oce
Nije ni rekao da želi biti serijski jebač.Ne možeš biti opušten , moraš poznavat djevojku , ukratko to je tvoj problem . Nećeš nikada moći jebati neku na prvu , jer nisi jednostavno taj tip , nisi rođen za serijskog jebača i pomiri se s tim , a u biti ti si normalan .
Pa svi oce kod Sig na seansu, ali izgleda dobiti termin kod nje je = dobitku na lotuSpamate temu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|