Sisata i guzata
Well-known member
A meni je to povremeni posao pa se teze organiziram...a ima ali sam nestrpljiv tj. svi tu nešto hvale čakulaju ovo ono a neznam kako do tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni je to povremeni posao pa se teze organiziram...a ima ali sam nestrpljiv tj. svi tu nešto hvale čakulaju ovo ono a neznam kako do tebe
nije ni meni stalni i isto se teže organitiramA meni je to povremeni posao pa se teze organiziram...
jel se treba rezervirat par dana unaprijed?A meni je to povremeni posao pa se teze organiziram...
Ne znam sto bi rekla... Ja sam jednane stignem na sve strane je najiskreniji odgovor... Kad bi imala kolegicu bila bi druga pricajel se treba rezervirat par dana unaprijed?
i da ne prima forumasereci i da nema novih haha
A nema toliko... Uglavnom nekolicina starih uvijek i zauvijek ispred svih... Sa mnom su bili u dobru i zlureci i da nema novih haha
Ja ti imam termin preko HZZO - a za 14.3.2022.. Ako ti je priša mogu ti ga prepustit. Dobar sam.jel se treba rezervirat par dana unaprijed?
Šteta a ja bas mislio nekakvi sastanak ugovorit .A nema toliko... Uglavnom nekolicina starih uvijek i zauvijek ispred svih... Sa mnom su bili u dobru i zlu
Strpljen spašen...ideš valjda u crkvu? Kod Sig se prvo moli krunica pola sata a onda se uči o liku i djelu Marije Magdalene. I ako vladaš teorijom možda dobiješ praktičnu nastavu.a ima ali sam nestrpljiv tj. svi tu nešto hvale čakulaju ovo ono a neznam kako do tebe
Samo vjera nas moze spasitiStrpljen spašen...ideš valjda u crkvu? Kod Sig se prvo moli krunica pola sata a onda se uči o liku i djelu Marije Magdalene. I ako vladaš teorijom možda dobiješ praktičnu nastavu.
I kvalitetni lijekovi...Samo vjera nas moze spasiti
sve neki šaljivđije ovdje a ja ostade suhog...Strpljen spašen...ideš valjda u crkvu? Kod Sig se prvo moli krunica pola sata a onda se uči o liku i djelu Marije Magdalene. I ako vladaš teorijom možda dobiješ praktičnu nastavu.
Jel se može to preskočiti i odma u 69 pozu. Nije 69 uzalud pored nicka . Ja sam odma za akciju . Možda se u međuvremenu oslobodi mjestoSamo vjera nas moze spasiti
Pod velikim sam stresom zadnjih danasve neki šaljivđije ovdje a ja ostade suhog...
Strpite se koji tjedan da ova dusevna bol prodje....Pod velikim sam stresom zadnjih dana
Činiš se pametan dečko pa bi mogao znati da sve više manje ima svoju cijenu...prava ponuda otvara svaka vrata...Jel se može to preskočiti i odma u 69 pozu. Nije 69 uzalud pored nicka . Ja sam odma za akciju . Možda se u međuvremenu oslobodi mjesto
Ma ne volim ja iskoristavati priliku...Činiš se pametan dečko pa bi mogao znati da sve više manje ima svoju cijenu...prava ponuda otvara svaka vrata...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|