Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A daaaj.... Venturi se tri puta dignuo molim lijepoJbt , ako si Venturi digla kurac , digla bi i Radimiru Čaćiću
Ovo je tezi slucaj...A daaaj.... Venturi se tri puta dignuo molim lijepo
Vidis da ne mogu vise te "ja sam ti cura" fore... Volim ove sto dodu, izjebu, plate i odu...U biti Sigy dao sam ti kompliment , znači Sigy je cura za početnike definitivno.
eh kad bi se ikako moglo do nje.Pa to je normalno , gledam i slušam ove kvazi jebače . Slušaj starog Moda , normalno je da ti se ne diže , jer potencija i sex idu iz mozga , ako nisi opušten , što je jako rijetko s osobom koju prvi put vidiš , imaš problem s erekcijom . Ti frende ulaziš u ring sa svjetskim prvakom , zamisli da takav uđeš u ring s jednom Sigy , pa ti si mrtav, a nisi ni počeo .
Uglavnom , prvi snošaji su uspješni sa strpljivim djevojkama , npr. Sigy .......
Malo sam se razbahatila danasMa možeš ti svašta , samo se malo preseravaš
Neka, neka, nisam dugoMalo sam se razbahatila danas
a što ako su gotovi za 15 min?Vidis da ne mogu vise te "ja sam ti cura" fore... Volim ove sto dodu, izjebu, plate i odu...
i to je sex baš da traje 2minute.a što ako su gotovi za 15 min?
Malo dizem atmosferu i tenzijeprevise smo mirni....Ne treba ti to , jer si previše jaka osoba . Superiorna si u svakom pogledu , snizi svoju promociju , ne treba ti to .
pola para natrag hahai to je sex baš da traje 2minute.
Pa bili ste, znate da ja ne gledam na vrijeme i ne brojim svrsavanjaa što ako su gotovi za 15 min?
ja nisam bioPa bili ste, znate da ja ne gledam na vrijeme i ne brojim svrsavanja
Ima vremenaja nisam bio
još si mlad . ja čekao do 50 i neke hahaIma vremena
a dobro onda se budem načekaojoš si mlad . ja čekao do 50 i neke haha
a ima ali sam nestrpljiv tj. svi tu nešto hvale čakulaju ovo ono a neznam kako do tebeIma vremena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|