Normalno, ja sam KLIJENT ti PROSITUTKASamo sto ces TI PLATIT, a meni CE PLATIT![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, ja sam KLIJENT ti PROSITUTKASamo sto ces TI PLATIT, a meni CE PLATIT![]()
Moras imat pricuAli i Ventura je s foruma, kršiš interna pravila?
ja tračer? ne kužim općeNe volim i ne primam tracere...
Ali svakako je 1:0 za meneNormalno, ja sam KLIJENT ti PROSITUTKA
On je novi, nije iskvaren...Ali i Ventura je s foruma, kršiš interna pravila?
I to kvalitetna....Normalno, ja sam KLIJENT ti PROSITUTKA
Neznam bas, ja kad idem kod prositutke. Ja trpam ona prima . Uvijek utrpam barem jedan gol.Ali svakako je 1:0 za mene![]()
M jasno ali ona trpa pare u dzep a primila bi ga svakakoNeznam bas, ja kad idem kod prositutke. Ja trpam ona prima . Uvijek utrpam barem jedan gol.
Ma ne viii, generalno ljudi koji pisu recenzije o zenama...pa svi pišu svašata,a ja ispao tračer. pa što sam to tračao? reci molim te
Uvijek je posran onaj koji placaM jasno ali ona trpa pare u dzep a primila bi ga svakako![]()
Znaš da jesi....pa svi pišu svašata,a ja ispao tračer. pa što sam to tračao? reci molim te
Kladim se u sta god hoces da sam ti to vec rekla kad smo se vidjaliAaa vidi gaaa vec je gotov![]()
NE draga moja. Vec kad te zanima kakav je bio nas susret. Evo da te podsjetim.Kladim se u sta god hoces da sam ti to vec rekla kad smo se vidjali![]()
Pisao si malo drugacije u ppNE draga moja. Vec kad te zanima kakav je bio nas susret. Evo da te podsjetim.
Bilo je to davne 2015-2016 otvorila si vrata a ja se ljubazno zahvalio i okrenuo. Nisi moj tip. Pomiri se s tim.
Meni se nitko nije okrenuo, ne pamtimPisao si malo drugacije u pp![]()
I odkud znas privatne informacije?Pisao si malo drugacije u pp![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|