Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su recenzije. Nemoj spavat temuIma neka preporuka za neku bbw, isprobanu
Ima neka preporuka za neku bbw, isprobanu
Ova i mene zanima...
Od kud ti ideja da u tom salonu pruzaju ista vise nego sto je navedeno na stranici?Ima li tko da je bio u Salonu Kozjak u Duknovićevoj? Tamo jedna zgodna plava samo pedikira, druga masira. E sad ja bi ovu koja pedikira, ali ne masira. Ne znam kak da ju pitam za oral. Hehe.
Idi svaki drugi dan pa probaj, imas dva rjesenja samo.Ima li tko da je bio u Salonu Kozjak u Duknovićevoj? Tamo jedna zgodna plava samo pedikira, druga masira. E sad ja bi ovu koja pedikira, ali ne masira. Ne znam kak da ju pitam za oral. Hehe.
Bok, planiram popodne na neku masazu, znaci bitno mi je da je masaza dobra. Mislio sam ili k Dei/lidach ili sara crnomerec. U slucaju da ne budu dostupne, ima netko jos neku preporuku?
Lokacija i cijena?Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
To je ova mala plava?jel oralni zavrsetakBolje da si isao kod Ane kak sam ti rekao
Ovisi kak se dogovoris sa njom u prostoru kad dodjesTo je ova mala plava?jel oralni zavrsetak
I ja sam mislio jednom otići i zvao sam, ali sam poslije pročitao ovdje da je na ulazu kamera pa sam odustaoBolje da si isao kod Ane kak sam ti rekao
Koja je to ?I ja sam mislio jednom otići i zvao sam, ali sam poslije pročitao ovdje da je na ulazu kamera pa sam odustao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|