Samo pozivi ništa sms.Već jesam ali ne znam el nije dobila SMS ili samo na pozive odgovara jer sam joj bio poslao SMS i ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo pozivi ništa sms.Već jesam ali ne znam el nije dobila SMS ili samo na pozive odgovara jer sam joj bio poslao SMS i ništa
300 s oralom![]()
Opuštajuća i sportska masaža
Relax ili jača masaža, Sa mnom ti nije gnjavaža. Prvo poruku pošalji Ak ne odgovorim onda zovi. Budi uporan jer uz…www.oglasnik.hr
Zanima me dali još radi i koja je cijena? Iskustva?
Kod koje si zadnje bio? Daj nam jednu recenziju...Slabo dobivamo recenzija u zadnje vrijeme, vidim mnogo novih oglasa od kada sam zadnji put bio na nekoj masazi, imate li kakvih preporuka ili ne preporuka, malo opisa? Gledam u oglasnik i ne znam kojoj bih na masazu otisao
Imas sve one recenzije na pocetku teme koje je objavio sexfiles123, to je moj stari accountKod koje si zadnje bio? Daj nam jednu recenziju...
Ekipa molim za pomoc,jel zna netko sta je sa curom koja je masirala u rapskoj,bio sam vise puta al izgubio broj,ona je bas radila po narudzbi...ako ima netko info platio bi
Najbolja meni...ako jos imas broj molim te posalji mi,hvalaMislim da znam na koju misliš. Ema, crnka, prvo je imala oglas a onda je dugo dugo radila samo sa stalnima godinama. Za nju sam čuo da je prekinula s poslom, nije više u prostoru u Rapskoj, nazvao sam je prije par mjeseci, javila se i pravila se da me ne zna, niti da je ikad išta slično radila. Ne znam zapravo da li je definitivno otišla sa scene ili ima neki uski krug klijenata sa kojima još radi. Ja nisam toliko često odlazio kod nje pa me možda zato i izbacila iz tog kruga. Premda, godinama i to dok nije imala oglas mi se javljala na svaki poziv i normalno bi se dogovorili svaki put, makar je znalo proć i godinu dana između poziva. Meni je ona bila super. Šteta. Nek napiše netko ak zna više.
Iskustva?300 s oralom
450 komplet
400 bez masaze
Da.Iskustva?
Sta da???
"DA" da se potrudiš i preko pretrage nađeš ono što pitaš. Barem malo se potrudi jer o Dei ima barem 20 komentara.Sta da???
Tocno to, rekao bi da o toj curi postoji najvise komentara, vise nego i bilo kojoj drugoj, ima iste slike, opis, profil i broj vec dugo, ako nemos o njoj naci nista onda u kurac"DA" da se potrudiš i preko pretrage nađeš ono što pitaš. Barem malo se potrudi jer o Dei ima barem 20 komentara.
Ovo su recenzije. Nemoj spavat temuIma neka preporuka za neku bbw, isprobanu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |