Dobra ko kruhJel ova dobra?Ivana 40g.
Ivana, 60 kg, 165 visina, grudi 4, čeka kulturnu gospodu u svom ugodnom klimatiziranom ambijentu. Na skrivene brojeve…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra ko kruhJel ova dobra?Ivana 40g.
Ivana, 60 kg, 165 visina, grudi 4, čeka kulturnu gospodu u svom ugodnom klimatiziranom ambijentu. Na skrivene brojeve…www.oglasnik.hr
Stvarno ili je neka sprdacina?Dobra ko kruh
I rakiju bude dalaStvarno ili je neka sprdacina?
slika ti nije njena, tek toliko da odmah znasSexy plavuša!
Lijepa djevojka 25 god. , lijepih i bujnih oblina, lijepe plave kose, jače građe 165/77/5, pruža lijepe trenutke,…www.oglasnik.hr
Bio netko s njom? Jucer zvao i rezervirao za danas navecer..zanima me kakva je cura, inace 900 krznasa sat i pol
Ova ti, unatoc suprotnoj tvrdnji u oglasu, nema svoje slike. Nisam bio, ne znam kak izgleda u zivo, al ovo u oglasu nije njeno💋✨🔥Najbolja sexy plavuša🔥💋 ✨
PLAVUŠA 23 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju - poziva te na druženje i opuštanje u svoj prostor uz mnogo…www.oglasnik.hr
ili za nju ako neko ima info bio bi zahvalan
Bio sam ja ne loša srpkinja, samo u akciji djeluje malo ne zainteresirano💋✨🔥Najbolja sexy plavuša🔥💋 ✨
PLAVUŠA 23 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju - poziva te na druženje i opuštanje u svoj prostor uz mnogo…www.oglasnik.hr
ili za nju ako neko ima info bio bi zahvalan
O Nikole imas vec nekoliko recenzija pa potrazi malo po forumu, uglavnom radi se o salonu sa 3 cureNicole sa slika
Nicole, 28 ,grudi 6. Body to body masaza, FOOT FETISH prekrasan prostor u centru grada. Parking osiguran. Slike moje.www.oglasnik.hr
jer bio tko? trazim di otici prvi put a da ne nadrapam. obecavam pisem rezenziju....
Kolko kesha za pola h?O Nikole imas vec nekoliko recenzija pa potrazi malo po forumu, uglavnom radi se o salonu sa 3 cure
Salon se nalazi u Harambašićevoj i kao prostor nije tako loš
Tuširanje možeš prije i poslje
b2b2 masaze koje rade su prosjek ali barem traju i vremenski se ne ogranicavaju pretjerano
Cura sa slike je ona i to je također za nju ok jer stavi pravu sliku za razliku od vecine njih
Dosta ima tetovaza, i licu je zgodna i grudi dobra šestica tako da boob job ti ne gine osim ako bi nesto drugo a to rijesis sa njom sa time da nema keksića :/
ive legenda, ko nije jebo nju ko da ni nije ni jebo. ak nema rakije moze i unucic brendija proc hehehJel ova dobra?Ivana 40g.
thx!Ova ti, unatoc suprotnoj tvrdnji u oglasu, nema svoje slike. Nisam bio, ne znam kak izgleda u zivo, al ovo u oglasu nije njeno
cura je na drogama pika se iglom šta nisi skužio kakve su joj ruke?Sise su objesene i male, 2. 500/800. Jako losa usluga, pusenje je lose trudi se ali previse koristi zube.... I tokom svega se javlja na mobitel, katastrofa skroz. Skroz mrsava cura pa ko voli eto.
totalno nezainteresirana cura je iz srbije crnka zgodna jako barem meni...400/700 tarifa rekla mi na mob može ljubljenje došao k njoj to ne radi pušenje ok ali ono neda joj se gleda da te se riješi što prijeBio sam ja ne loša srpkinja, samo u akciji djeluje malo ne zainteresirano
E sad sam u bedu nije baš dosljedna...Jedino što sam siguran da nije Srbijanka, očito je Ciganka pa onda kome koju priču prodaje Rumunjka, Bugarka, Makedonka, Vlajina.....
Javi kako je bilo.Pozdrav ekipa, jel bio ko kod putene? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/putena-djevojka-oglas-4714375
Dogovorih se za danas kaze 500 kn, vrijedi li? Nisam bas naso nesto u trazilici..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|