Samo za tebe!
Privlačna i atraktivna djevojka 170/65/4 pruža nezaboravne trenutke u svom prostoru. Dođi i opusti se!
www.oglasnik.hr
Ima li neko iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta ima 40 godina vec 10 godina, a i prije 10 godina je bila u kasnim 40-ima.Jel ova dobra?Ivana 40g.
Ivana, 60 kg, 165 visina, grudi 4, čeka kulturnu gospodu u svom ugodnom klimatiziranom ambijentu. Na skrivene brojeve…www.oglasnik.hr
Fala buraz, ma mislim da ću je opalit pa kud puklo da puklo (samo ne kondom nadam se)nelosa, al ima vec debelu 50-tku u godinama..
Sve ti je sa kondomom meni je bilo exstraali moje misljenje da nije u redu stavljati njene privatne slike ovdje.....Fala buraz, ma mislim da ću je opalit pa kud puklo da puklo (samo ne kondom nadam se)
I tu bi Admin trebao reagirati....Sve ti je sa kondomom meni je bilo exstraali moje misljenje da nije u redu stavljati njene privatne slike ovdje.....
a o ovoj nitko nezna?091/571-4365Samo za tebe!
Privlačna i atraktivna djevojka 170/65/4 pruža nezaboravne trenutke u svom prostoru. Dođi i opusti se!www.oglasnik.hr
Ima li neko iskustva?
Slike su sa njenog Badoo-a, uz slike se i nudila za usluge. Javnije od toga ne moze.Sve ti je sa kondomom meni je bilo exstraali moje misljenje da nije u redu stavljati njene privatne slike ovdje.....
Nije poželjno, prije svega moralno, skidati slike s društvenih mreža i objavljivati u nekom drugom kontekstu. Siguran sam da ova djevojka ne bi bila sretna da tako nešto vidi ovdje .Slike su sa njenog Badoo-a, uz slike se i nudila za usluge. Javnije od toga ne moze.
Pa evo za pocetak da znas da slika nije njezina, nego s interneta. Nisam bio, jer kad to vidim, niti se ne javljam. E sad, ak je netko bio mozda zna da li je slicna ovoj na slici ili totalno drugacija. Pa pricekajda se javi netko tko je bio kod nje, da se nebi razocarao kad dodjes.Erotik djevojka
Pozdrav kolege! Molim vas ako netko može napisati recenziju o:https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/erotik-djevojka-oglas-4714579. Može i u pp. Ljubitelj sam krupnijih i sisatih pa mi ova već duže vremena zapela za oko, a nisam našao recenziju detaljniju o njoj. Znam da je duže na sceni, a mene zanima, uz Putenu. Neidem često kod dama sa Po... Unaprijed zahvaljujem!
Hvala kolega!Pa evo za pocetak da znas da slika nije njezina, nego s interneta. Nisam bio, jer kad to vidim, niti se ne javljam. E sad, ak je netko bio mozda zna da li je slicna ovoj na slici ili totalno drugacija. Pa pricekajda se javi netko tko je bio kod nje, da se nebi razocarao kad dodjes.
Vrlo slična ovoj na slikama . Plavusa u kasnim 40-tim.Pa evo za pocetak da znas da slika nije njezina, nego s interneta. Nisam bio, jer kad to vidim, niti se ne javljam. E sad, ak je netko bio mozda zna da li je slicna ovoj na slici ili totalno drugacija. Pa pricekajda se javi netko tko je bio kod nje, da se nebi razocarao kad dodjes.
Zahvaljujem kolega!Vrlo slična ovoj na slikama . Plavusa u kasnim 40-tim.
Napisat ću vam Recenziju .
Imaš moju svježu recenziju u temi Zagreb iskustva i recenzije.Zahvaljujem kolega!
O kojoj se piše ovdje?Slike su sa njenog Badoo-a, uz slike se i nudila za usluge. Javnije od toga ne moze.
O kojoj se piše ovdje?
Kucaj u trazilici imas recenzije i ako se ne varam nisu ti bas najbolje.Jel nudi vise od ovoga kaj pise?Sexy plavuša!
Radim relax i body to body masažu cijelog tijela u svom lijepom i diskretnom prostoru u zg.Speak english.www.oglasnik.hr
Pozdrav kolega! Pa jel nemožeš se sparkat negdje pa tramvajem... Ja tako više volim, nego se gužvat po Zagrebu po ovim vručinama...Pozdrav ekipa, jel znate koju da ima prostor u blizini kvatrića, sutra ide za zg a sluzbeni auto mi ima gps, tak da nemogu bas lutat po zg, blizina kvatriča da mogu pjeske otič.....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|