Bio bih ti slobodan dati preporuke , ali tema Kratke preporuke je obrisana . Mogu ti jedino pomoći u pp i to će biti samo za tebe , nitko neće vidjeti , a dobit ćeš cure u Zg, imam i jednu u Splitu .
posljednja izmjena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio bih ti slobodan dati preporuke , ali tema Kratke preporuke je obrisana . Mogu ti jedino pomoći u pp i to će biti samo za tebe , nitko neće vidjeti , a dobit ćeš cure u Zg, imam i jednu u Splitu .
Daj posalji broj od koje iz ZGNaravno da nema preporuku . Jer oni nisu ništa jebali . Bio bih ti slobodan dati preporuke , ali tema Kratke preporuke je obrisana . Mogu ti jedino pomoći u pp i to će biti samo za tebe , nitko neće vidjeti , a dobit ćeš najbolje cure u Zg, imam i jednu u Splitu .
Da naravno . Ti možda ne znaš , nekad se zvala Rozana.Zna neko kaj o ovoj? Izgleda dobro na slikama.. Neka nova ili? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/milf-sanja-42-nova-u-gradu-oglas-4722387
Kakva je cijena i usluga? jel ona na slikama?Da naravno . Ti možda ne znaš , nekad se zvala Rozana.
Da naravno . Ti možda ne znaš , nekad se zvala Rozana.
Jel isplativa?Da naravno . Ti možda ne znaš , nekad se zvala Rozana.
imas sve u mojim negativnim recenzijama , Crna lista Izbjegavaj obavezno .Sexy bujna crvenokosa 25 godina
Sexy djevojka zavodljivih bujnih oblina I crvene kose samo za tebe.25 godina 175/68/4 .Diskretno I pouzdano.Ne…www.oglasnik.hrmalaskorpija99Bujna crvenokosa Tea 25.
Sexy djevojka zavodljivih bujnih oblina 25 godina 175/68/4 Diskretno I pouzdano.Ne odgovaram na poruke I skrivene…www.oglasnik.hr
Zna li se šta o ovoj, na forumu nisam ništa našao, a po slikama predobro izgleda da bi bilo istinito
Javi joj se na mail pa ćeš vidjet kaj tražiZna li itko išta?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Dogovorili smo druženje, ali me ipak zanima ako netko nešto zna.Javi joj se na mail pa ćeš vidjet kaj traži
Ok uživaj u druženju ako je to ona na fotki dobra jeDogovorili smo druženje, ali me ipak zanima ako netko nešto zna.
Ova je nekad radila s Nives - Panterom . Vidio sam je slučajno u stanu , ne bih preporučio .Neko nesto zna o ovoj?
Usluga je bila uvijek prosječna . Komplet , oral bez i sex mislim 300/500 , ali to je bilo prije dosta godina . Nemojte me držati za tu informaciju , prošlo je puno godina .Kakva je cijena i usluga? jel ona na slikama?
To je stvarno ona? kod nje sam bio još dok je bila kod autobusnog u onom kvartu, stara radnička ... dobro si rekao niti smrdi niti miriše. jedino što ne voli žestoko, koliko puta mi je rekla, nemoj me jako , daj polako.... Čisto ok za probati za 300, ako je sada još uvijek toliko.Da naravno . Ti možda ne znaš , nekad se zvala Rozana.
Dal moze tu netko preporuciti mladu zgodnu curu za diskretnu akciju? Tko mi sredi curu 20-tih god vz kr zg dobije bon od 200kn kakav zeliTo je stvarno ona? kod nje sam bio još dok je bila kod autobusnog u onom kvartu, stara radnička ... dobro si rekao niti smrdi niti miriše. jedino što ne voli žestoko, koliko puta mi je rekla, nemoj me jako , daj polako.... Čisto ok za probati za 300, ako je sada još uvijek toliko.
Moja isprika , nije ona, išao sam nazvat da provjerim . Neka Srpkinja 400/700 , ako je 700 pola sata onda je anal uključen.To je stvarno ona? kod nje sam bio još dok je bila kod autobusnog u onom kvartu, stara radnička ... dobro si rekao niti smrdi niti miriše. jedino što ne voli žestoko, koliko puta mi je rekla, nemoj me jako , daj polako.... Čisto ok za probati za 300, ako je sada još uvijek toliko.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|