ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sve dogovorili preko whats app,rekao sam kada mogu doci ,tako me je i cekala....
Uff što sam bio nervozan 😂😂
Na prvu izgleda malo onako zajebano,al dok je skuzila da sam normalan i kulturan odma se promjenila....
Pušenje(bez) i sex (sa) pola sata 400kn,bez žurbe sve super bilo....
E da i bio je sex sa ljubljenjem ,sad jbga kako sa koje strane to tko gleda,al morao sam jer mi je inace bezveze malo,i kako je i sama rekla inače to ne prakticira ali evo dopustila je ,jer sam se joj ocito dopao 😁
Guza za doggy bomba 👍👍
Sve skupa gledano nije mi žao što sam ju odabrao za "prvi" puta,čak bi ju mogao i ponoviti...

Dajana je Sureja?
To nisu dvije iste cure. Sureja radi samo outcall, dobro tjelo za godine, ne baš dobra u faci, starija nego što piše u oglasu, nezainteresirana tokom akcije. Bio sam kod nje davno dok je još imala prostor. Ne bih preporučio.

Dajana je 100% fejk al probajte joj se javit i vidit jel se može kaj dogovorit. Sretno

Sve dogovorili preko whats app,rekao sam kada mogu doci ,tako me je i cekala....
Uff što sam bio nervozan 😂😂
Na prvu izgleda malo onako zajebano,al dok je skuzila da sam normalan i kulturan odma se promjenila....
Pušenje(bez) i sex (sa) pola sata 400kn,bez žurbe sve super bilo....
E da i bio je sex sa ljubljenjem ,sad jbga kako sa koje strane to tko gleda,al morao sam jer mi je inace bezveze malo,i kako je i sama rekla inače to ne prakticira ali evo dopustila je ,jer sam se joj ocito dopao 😁
Guza za doggy bomba 👍👍
Sve skupa gledano nije mi žao što sam ju odabrao za "prvi" puta,čak bi ju mogao i ponoviti...
Bravo kolega! Prvi posjet i već je pala recenzija. Mnogi članovi mogli bi se ugledati u tebe. Javi mi se u pm za preporuku, zaslužio si nagradu.

Ima dobre cijene. Jel ima ko iskustva s ovom? I inace, koliko je pouzdan cityoflove sajt?

Ima dobre cijene. Jel ima ko iskustva s ovom? I inace, koliko je pouzdan cityoflove sajt?
Pa daj čitaj njen oglas
"we can have some fun online, like videocall, dirty chat etc."

Ako mene pitaš 50€ je puno za dirty talk.
I koji joj je kurac bitno u kojem je gradu ako samo pruža ove usluge?

Ne nasjedajte!!

Pa daj čitaj njen oglas

Ne nasjedajte!!
Vidio sam to da, i da prodaje i slike i filmice njene. Al sam mislio da su to samo neke od opcija i usluga koje pruza.
Pod payment options ima cash, isto spominje neki pre-booking i Outcall (local) , a navodi i usluge dole, jel. AK je samo videocall i dirty chat, to me ne zanima. mislis da bi samo to moglo bit?

Pa daj čitaj njen oglas

Ne nasjedajte!!
evo nasao sam instagram sa njemim slikama, tamo ima i adrese az tik tok i twitter,...ak je to uopce ona, ak nisu samo slike uzete

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh