ZAGREB - Jel bio tko?

Hmm.. po opisu i vremenu ne bi trebalo biti nikakvog razloga za zabrinutost… Vjerojatno ti je samo pukla neka kapilara u koži, navjerojatnije prilikom pušenja malo postrugnula cura zubima, ili ga je možda prejako nategla,,, dešavalo mi se par puta. A i ciferšlus hoće to napraviti.. ne pitaj kako znam :)
Moguce i to,izgleda ko da mi je krv...poslo bi sliku da mogu ali ne znam kako to na ovoj stranici😂
 
Može li netko reći nešto o ovoj, jel se isplati?
Mislim da je nekad davno bila recenzija ali nemogu naći...
Hvala
bio jednom i nikad više. Slike nemaju veze sa stvarnošću. Nezainteresirana, traži 120/30 za komplet. Oral nikakav. Po meni, čisto bacanje novaca
 
Ova i mene zanima bio tko recite ako netko zna što o njoj
Srpski pozivni. Možda nije srpkinja, ali sigurno nije naša.
Pozdrav,imam pitanje...znam da nije za ovu temu ali je HITNO

bio sam prije par dana kod jedne ukrajinke na seksu...i odma sutradan mi se na kiti pojavila neka crvena tockica na kurcu...dali se nekome desilo nesto slicno i dali moze biti ozbiljno?

Bio sam ju jebo sa kondom,nije mi ni pusila bez kondoma!
To nije vjerojatno ništa. Da smo obrezani kao svi normalni porno glumci imali bi manje takvih problema. Trebali su nas sve cvaknuti dok smo još bili bebe. Nema to veze sa brijanjem kao što priča onaj mangup gore. Ako ti se to pojavilo na kožici ili glaviću tu ionako ne rastu dlake tako da to nema veze sa brijanjem one stvari. Pretpostavljam da ti je to mehaničko oštećenje neke kapilare, to prolazi sigurno. Treba nastaviti sa jebanjem, ali lakše jebi i polako. Kraće rečeno, kad jebeš jebi nježnije.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh