Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nikada ne znaš dok ne dođeš na fukačko mjesto. Meni se primjerice zadnja naša javila na telefon i dovela me do neke adrese gdje je blizu benzinska. Tražila me plaćanje bona na benzinskoj, a poslao sam je u kurac i otišao kod latine da me tješi odmah isti dan. Jedino u ovom poslu su sigurne i poštene žene iz inozemstva, a ove naše su "poštene" isto kao i naša država. Neki dan sam bio kod neke studentice iz Afrike koja tu kod nas studira i bez problema sam se dogovorio sa njom o svemu i to preko poruka.Netko bio kod ove ili su bonovi trnajanska cesta61
Opaaa afrika... to crna pantera iili arapkinja??? Reci sine, i tata biTo nikada ne znaš dok ne dođeš na fukačko mjesto. Meni se primjerice zadnja naša javila na telefon i dovela me do neke adrese gdje je blizu benzinska. Tražila me plaćanje bona na benzinskoj, a poslao sam je u kurac i otišao kod latine da me tješi odmah isti dan. Jedino u ovom poslu su sigurne i poštene žene iz inozemstva, a ove naše su "poštene" isto kao i naša država. Neki dan sam bio kod neke studentice iz Afrike koja tu kod nas studira i bez problema sam se dogovorio sa njom o svemu i to preko poruka.
To nikada ne znaš dok ne dođeš na fukačko mjesto. Meni se primjerice zadnja naša javila na telefon i dovela me do neke adrese gdje je blizu benzinska. Tražila me plaćanje bona na benzinskoj, a poslao sam je u kurac i otišao kod latine da me tješi odmah isti dan. Jedino u ovom poslu su sigurne i poštene žene iz inozemstva, a ove naše su "poštene" isto kao i naša država. Neki dan sam bio kod neke studentice iz Afrike koja tu kod nas studira i bez problema sam se dogovorio sa njom o svemu i to preko poruka.Netko bio kod ove ili su bonovi trnajanska cesta61
Belgijska kolonija, rekla je da je iz Belgije. Crna, ali ne kao ugljen crna. U suštini, javila se cura na moj oglas i sve dogovorili bez problema.Opaaa afrika... to crna pantera iili arapkinja??? Reci sine, i tata bi![]()
Može kontakt? Ili kako da ju kontaktiram?To nikada ne znaš dok ne dođeš na fukačko mjesto. Meni se primjerice zadnja naša javila na telefon i dovela me do neke adrese gdje je blizu benzinska. Tražila me plaćanje bona na benzinskoj, a poslao sam je u kurac i otišao kod latine da me tješi odmah isti dan. Jedino u ovom poslu su sigurne i poštene žene iz inozemstva, a ove naše su "poštene" isto kao i naša država. Neki dan sam bio kod neke studentice iz Afrike koja tu kod nas studira i bez problema sam se dogovorio sa njom o svemu i to preko poruka.
Belgijska kolonija, rekla je da je iz Belgije. Crna, ali ne kao ugljen crna. U suštini, javila se cura na moj oglas i sve dogovorili bez problema.
Ne mogu to napraviti curi jer nema svoj oglas. Da ima oglas dao bih kontakt, a ona se javila meni preko mog oglasa.Može kontakt? Ili kako da ju kontaktiram?
Kojeg oglasa?Ne mogu to napraviti curi jer nema svoj oglas. Da ima oglas dao bih kontakt, a ona se javila meni preko mog oglasa.
na poziv se ne javlja, a na whats.. zna se![]()
Nova curka u gradu
Donatella 18 god, mlada sam i željna dobrog društva. Samo u mom prostoru. Slikice su moje. Kontakt : samo poziv, ili…www.oglasnik.hr
Jel bio tko? 100/180 cijena, jel se isplati?
Pa na whapu pričamo, rekla je keš na ruke tako dana poziv se ne javlja, a na whats.. zna se![]()
![]()
kaj si toliko jadan pa daj si pogledaj 4 sliku stopala povraća mi seJe li tko bio... Da li je neka od poznatih ponovo u igri ili je nešto novo?
![]()
Prekrasno tijelo! Mlada vrhh maserkica! Trešnjevka Prečko!
Imam 28 godina i nalazim se u lijepom urednom apartmanu na Prečkom te imam dugu crnu kosu, obilne grudi jači broj 4 i…www.oglasnik.hr
Mala nije bila kod pedikerke, ali općenito meni nije baš nešto. Naše mlade cure općenito lošije vode brigu o svom tijelu u odnosu na strane cure.kaj si toliko jadan pa daj si pogledaj 4 sliku stopala povraća mi se
Mog oglasa na LJO. Probaj tako, daj svoj oglas pa ih hvataj preko njega.Kojeg oglasa?
Mala je narkomanka teska oglasavala se vecMala nije bila kod pedikerke, ali općenito meni nije baš nešto. Naše mlade cure općenito lošije vode brigu o svom tijelu u odnosu na strane cure.
Onda je sve logično, nema se vremena za pedikuru. Droga je skupa.Mala je narkomanka teska oglasavala se vec
kako znasMa kakva pedikura mala zivo sa de kom isto narkic teski ovako zaraduje za drogi sebi i njemu na igli su
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|