Ja jesam siguran.Si siguran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jesam siguran.Si siguran
A jel znas onda koja je hehe?Ja jesam siguran.
A šta možeš stari, eto i meni se nešto slično znalo desit s nekim drugim damama, moje ti je iskustvo da je uvijek najbolje napraviti dovoljne razmake između posjeta.Kiara 26
Mlada zgodna komunikativna samo za one koji to znaju cijeniti pružam druženje. MOJE SLIKEwww.oglasnik.hr
Pola sata 80eu.
Bio opet kod ove. Nije bila baš dobre volje. Usluga posebice oral su bili dobri, ali je bila u žurbi. Nakon seksa je bila neugodna i rekla mi je neke stvari koje mi se bas nisu svidjele. Uglavnom neko me vrijeme neće biti kod nje. Već sam bio kod nje i znao sam da zna nekad biti neugodna i opet je bila.
Slike su njene, i izgleda dobro, no ništa posebno, ali joj je faca baš antipatična.
Godina ima 28 i jako dugo je u ovom poslu što je više nego vidljivo.
Javio se kaže da radi i uživo.... Jel bio itkoKoga zanimaju video uratci evo jedan broj 0955504308 viber i what ja sam kupovo 10 euro hrpa slika i video po zelji na air sam platil
Dogovorili smo se da za nalazak,rekla da dodem do okretista i naravno kad sam dosao,ne javlja seJavio se kaže da radi i uživo.... Jel bio itko
Jesi dobio video i slike?Dogovorili smo se da za nalazak,rekla da dodem do okretista i naravno kad sam dosao,ne javlja se
A prije tog dogovora je bio uvjet da platim 10€ video sexa
Tak da ocito nis od toga
Nek i ja padnem jedanput na foru..
fakeJel bio tko?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Mislis...meni ponudila uvjete i vrijeme i sve?
Bez veze su fotke, mutne i zrnate, ne vrijede ni euro, i videa su za ništ - preblizu snimana (možda su i obrađena videa u smislu da su tuđa i zumirana) s dildomJesi dobio video i slike?
Hvala na info.,znaci izbjegavatiBez veze su fotke, mutne i zrnate, ne vrijede ni euro, i videa su za ništ - preblizu snimana (možda su i obrađena videa u smislu da su tuđa i zumirana) s dildom
Dobio sam jedan video koji je kolko tolko okej ostatak je losHvala na info.,znaci izbjegavati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|