I,zašto nisi otišao?Mislis...meni ponudila uvjete i vrijeme i sve?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I,zašto nisi otišao?Mislis...meni ponudila uvjete i vrijeme i sve?
Nisam birao, ta koja me docekala je bila za mene i ta bi mogla biti na slikama. Nije u faci nesto ali je azijatkinja.Ima ih više u stanu znači možeš birati ili? Ima onda i mlađih?
Ima ih više u stanu znači možeš birati ili? Ima onda i mlađih?
100€ sat?
Nisam birao, ta koja me docekala je bila za mene i ta bi mogla biti na slikama. Nije u faci nesto ali je azijatkinja.Ima ih više u stanu znači možeš birati ili? Ima onda i mlađih?
100eur je b2b i sex 30 min. 150eur je satNisam birao, ta koja me docekala je bila za mene i ta bi mogla biti na slikama. Nije u faci nesto ali je azijatkinja.
Vidio sam iz sobe drugu ali je bila bucmasta do je ova bila slim
a od kuda bi mi mogli znati zdravstveno stanje prodavačica ljubavi? sve sa kondomom i otprilike 98,5% si siguran....Ima li netko preporuku za djevojku u Zagrebu za do 100-150 eur/30min. Jedini mi je uvjet da nekaj ne pokupim. Da li se EGE više isplati po higijeni da nekaj ne pokupim
Znam da se ne može biti 100% siguran i da se ne može znati nečija cijela povijest bolesti, ali pomoglo bi ako je već netko pokupil nekaj da se ne dijeli preporuka. Kondom bi koristil ali bih probao i lizati, jedino za to nisam siguran. Hvalaa od kuda bi mi mogli znati zdravstveno stanje prodavačica ljubavi? sve sa kondomom i otprilike 98,5% si siguran....
Preporuka za neku koja dolazi u hotel da je ok.
Moze isto
Nitko to ne zna.gdje je nestala Dea maserka!
ne znam da li se zajebavaš ali zbog svojih godina osjećam se dužan: kurva ti nije cura niti će ikada biti, samim time je nikada ne ližeš nego samo jebeš i to sa kondomom obavezno. Kada nađeš curu onda je liži od jutra do mraka i ostati će sa tobom do kraja života. Moraš shvatiti da je netko prije tebe možda svršio po njoj a pitanje je da li se ona uopće obrisala maramicama iza njega. Pamet u glavu ....Znam da se ne može biti 100% siguran i da se ne može znati nečija cijela povijest bolesti, ali pomoglo bi ako je već netko pokupil nekaj da se ne dijeli preporuka. Kondom bi koristil ali bih probao i lizati, jedino za to nisam siguran. Hvala
Na odmoru je.gdje je nestala Dea maserka!
Na odmoru je.gdje je nestala Dea maserka!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|