definitivno neki retard je dobio odjeb i sad paradira.O jbg netko se jako ružno igra sa tim imenom i prezimenom a mogući i slikom, to jednostavno ne može biti normalan oglas, ili je osveta ili baš opako podmetanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definitivno neki retard je dobio odjeb i sad paradira.O jbg netko se jako ružno igra sa tim imenom i prezimenom a mogući i slikom, to jednostavno ne može biti normalan oglas, ili je osveta ili baš opako podmetanje
Tvoj prostor, pola sata 70€, sat 100€. Pošalji joj email, poslati će ti sliku tijela u donjem rublju. Meni ne izgleda pa više nisam odgovarao niti dogovarao bilo što.Jeli tko bio,zna više?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Je... Nisam kod nje, al je došla ka meni. 100 na sat. Malo jača, klasika.... pušenje i jebanje bez gledanja na uru.Jel bio netko?
Je... Nisam kod nje, al je došla ka meni. 100 na sat. Malo jača, klasika.... pušenje i jebanje bez gledanja na uru.Jel bio netko?
Jesu slike njezine?Je... Nisam kod nje, al je došla ka meni. 100 na sat. Malo jača, klasika.... pušenje i jebanje bez gledanja na uru.
još jedan Hlebinac![]()
Jel bio tko? Kaže pola keš pola bon na ruke
Zanimljivo pitanje da…https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vatrena-plavusa-nely-30god-oglas-6140500
Jel ovo Tea Kruge? Bio tko u zadnje vrijeme?
I nek su ko im jebe mater. Ponasale su se kao da one nas placaju a ne mi njih. Cast izuzecima. Konkurencija uvijek dobro dodje pa se mozda u opamete i postanu ljubaznije i profesionalnije inace ce nestat s trzista a za drugo nit nisu.U pravu si, naše kurve su prošlost. Svakome je to jasno.
I nek su ko im jebe mater. Ponasale su se kao da one nas placaju a ne mi njih. Cast izuzecima. Konkurencija uvijek dobro dodje pa se mozda u opamete i postanu ljubaznije i profesionalnije inace ce nestat s trzista a za drugo nit nisu.U pravu si, naše kurve su prošlost. Svakome je to jasno.
Da slike fejk i to cak je 3. Skinuta sa oglasa od bivse Vjekoslave/SnjezaneSlike su fake.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|