ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobri ste mi vi momci koji mislite da ste bolji od kurvi. Također, jednom se živi i ako se nekom liže kurva neka je slobodno liže. Osobno sam lizao nekoliko njih i svjestan sam rizika (posebno HPV-a), ali sve u životu je rizik. Nije mi jasno zašto misliš da si bolji od kurvi jer većina njih na sebe također preuzima rizik pušeći raznorazne kurčeve bez kondoma. Sve je to rizik i to obostrani, a ovakav tvoj komentar mi se čini i sebičan jer smatraš da si bolji od kurvi, iako si kurviš i koristiš usluge kurvi. Nitko od nas nije bolji od njih, a kad si nađeš curu ili ako već imaš ženu slobodno je prethodno bez laži obavijesti da si koristio usluge kurvi, ali da ih nisi lizao i da bi to želio probati sa njom. Baš bi me interesirala ta rekacije žene ili tvoje cure.
Zaljubio si se u neku pa ti smeta moj komentar? u svakom slučaju si ga krivo razumio i samim tim narazumijevanjem istog izbio si mi volju da ti pojasnim jer bi možda opet krivo shvatio pa bi se ovo oteglo u nedogled. svako dobro ti želim i zdravlja prije svega.

Zaljubio si se u neku pa ti smeta moj komentar? u svakom slučaju si ga krivo razumio i samim tim narazumijevanjem istog izbio si mi volju da ti pojasnim jer bi možda opet krivo shvatio pa bi se ovo oteglo u nedogled. svako dobro ti želim i zdravlja prije svega.
Zaljubio sam se u tvoju glupost koja misli da je bolja od kurvi. Jednom se živi i bio bi red da skupiš hrabrosti, te da poližeš pičić kojoj kurvi bez obzira na tvoje suvišne komentare o zdravlju i popovanje o njemu. Uostalom, jednog dana kada odeš na drugi svijet neće te valjda zapamtiti kao muškarca koji je išao kurvama, a nikada ih nije lizao. Žene su ti jako ukusne dolje, jednom kada odeš dolje nećeš se željeti vratiti gore. Još kada počnu svršavati i kada ti nogama obgrle vrat i guraju ti glavu u svoju malu mislim da nema ništa bolje od toga. Probaj, zaboravit ćeš na sve bolesti ovog svijeta.

Kurva je u pravilu neosjetliva jer je orgazam stvar psihe. Opisano je samo mašta koja se ni teoretski ne događa s ženom koja se iznajmljuje na pol sata.

Danas zovem ovaj oglas,javi se neka starija ženska i veli mi da je na Kajzerici ali kad dolazim da pošaljem a bon od 30 eura rezervacije😂😂😂😂

Danas zovem ovaj oglas,javi se neka starija ženska i veli mi da je na Kajzerici ali kad dolazim da pošaljem a bon od 30 eura rezervacije😂😂😂😂

To s oglasom je onda neka ko fora da ispadne da je baba s telefona toj sa slika pimp? Al vjerujem da svejedno ima onih koji će zagrist.

Kurva je u pravilu neosjetliva jer je orgazam stvar psihe. Opisano je samo mašta koja se ni teoretski ne događa s ženom koja se iznajmljuje na pol sata.
Ma ajde. Zato je jedna od njih meni htjela i vratiti pare nakon što je svršila nekoliko puta. Nije to baš tako kao što misliš, sve ovisi od situacije do situacije. Također, nije svaka kurva ista i neke od njih nisu tu samo zbog para. Dosta njih je, ali dosta i nije. Svaki čovjek i žena su različiti i nisu svi isti rađeni po istoj špranci.

Jel bio tko i kod mlade Tine 20 ikod Barbie lutkice pa da kaze jel se nakon Barbie isplati probati Tinu ili je bolje ponoviti Barbie.
Barbie mi je bila super

Jel bio tko i kod mlade Tine 20 ikod Barbie lutkice pa da kaze jel se nakon Barbie isplati probati Tinu ili je bolje ponoviti Barbie.
Barbie mi je bila super
Bio sam i ja jučer kod barbie i potvrđujem sve ranije napisano. Netko je gore pitao za ljubljenje pa da i to kažem, ja sam je pitao dozvoljava li ljubljenje i rekla mi je ne, tako da sam to ispoštovao, ali to mi je falilo. Možda ima nekih frajera s kojima se ljubi, ne znam. Kod Tine nisam bio pa ne znam kakva je. Po priči ovdje na forumu navodno su dvije koje se mijenjaju na istom oglasu, pregledaj ranije komentare.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh