Ali svejedno je neces jebatiZnaci treba pokriti broj i kod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali svejedno je neces jebatiZnaci treba pokriti broj i kod
Jer to nisu kurve nego prevarantice koje glume da su kurveAli svejedno je neces jebati
Ex trudnicaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ima li tko iskustva s njom?
Ok hvala na savjetu. Znao sam da je prevara ali nisam znao da moze po prodajnom mjestu i vremenu bona iskoristiti bon.Ima bar cod i moze ga skenirati preko air casha tako ja sebi uplatim na air cash
evo još jedan Hlebinac na pomolu.Drustvo koja je fora sa A-bonovima , ako netko ima iskustva, kaze mi jedna sa oglasa da prima samo A-bon, moram slikati bon, prekriti brojeve i bon dati kada dođem kod nje, smatram da je prevara , ali ne kuzim kako moze iskoristiti bon , ako prekrijem brojeve?
Tako je, a neki misle da iza svega toga stoje muškarci. To je netočno jer je mene jedna sa jebozovnim glasom dovela do tzv. jebačkog mjesta koje to nije i kada sam tamo došao htjela me odvesti na benzinsku. Poslao sam je u kurac jer na benzinsku sigurno nisam trebao ići po benzin.Jer to nisu kurve nego prevarantice koje glume da su kurve
Tako je, a neki misle da iza svega toga stoje muškarci. To je netočno jer je mene jedna sa jebozovnim glasom dovela do tzv. jebačkog mjesta koje to nije i kada sam tamo došao htjela me odvesti na benzinsku. Poslao sam je u kurac jer na benzinsku sigurno nisam trebao ići po benzin.Jer to nisu kurve nego prevarantice koje glume da su kurve
Fora je da je to obična prevara i ništa više od toga.Drustvo koja je fora sa A-bonovima , ako netko ima iskustva, kaze mi jedna sa oglasa da prima samo A-bon, moram slikati bon, prekriti brojeve i bon dati kada dođem kod nje, smatram da je prevara , ali ne kuzim kako moze iskoristiti bon , ako prekrijem brojeve?
Nije vrijedna komentara, ružna, mršava, puno lošije izgleda nego na slikama, ponadao sam se mršavica je bit će roštiljanja, na žalost popio sam camagru pa me kurac primorao na ostanak inače bi se okrenuo i otišao. Problem je sa parkiranjem, mislim da je neka čudna druga zona, tu ima hrpa lokala, terase pune, a i stan je baš neuredan, tako da kupaonicu bolje izbjegavati.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ima li tko iskustva s njom?
I mene zanima…Ova je outcall (dakle, dolazi u vaš prostor):
Bio tko sa njom?![]()
Mlada djevojka
Mlada, zgodna, dotjerana djevojka u diskreciji dolazim u VAŠ prostor, Zagreb i okolica. SAMO POZIVIwww.oglasnik.hr
Mala je narkomanka teska oglasavala se vec
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |