Ja ne znam kako neko moze ici kod ovih fuksa sa PO. Mislim,isao sam i ja dok nisam probao prvu sa EGA. Nisam vjerovao da se takve picke prodaju za 100€.Prvo sam bio kod Lise i mislio da je ona vrh. Ona je vrh samo za PO. Za EGE je prosjek. Nekidan bio kod neke Zerite ili tako nesto sa EGE. Pa,ja sam mislio da takve zenske samo nogometasi jebu. Ako je ona 100€ onda bi vecina sa PO trebale biti do 40,50€ i to,ako na nesto lice,poput Kiare,Plavokose,Ive Anje.Ostali odroni nisu za vise od 20,30 €. Ma nisu za nista. Nije pitanje samo izgleda nego i kvalitete usluge,i pristupa opcenito. Sa onom sugavom Majom mozes potrsiti pola dana u cekanju i dogovaranju i na kraju se gadis sam sebi sto si uopce dolazio kod nje i pristao na njeno zavlacenje i podjebavanje umjesto da ju odmah posaljes u 3 pm.Jebote,glupaca ti u lice laze da ima 26 godina a prevalila 4 banke a i za te 4 banke nije ni za kurac. Da je stavila svoju sliku i navela prave godine ne bi nitko ni dolazio kod nje. Prevara. Ali,eto i u tom PO svijetu ons je neki kurac.Zoves ovu,zoves onu niti jedna se ne javlja,a i kad se javi i kad dodes na drugi dio grada opet nista. Tek onda vidis da nisi zvao tu sa slike nego neku ofucanu drocu od 5 banki. Jos te uvjerava da je ona sasvim dobra za jebacinu ako vec hoces jebati i da ti trosis njeno vrijeme a ne ona tvoje.I tako ides od jedne podvale i prevare do druge. Na kraju zakljucis da su ovi fake oglasi i bolji. Tu bacis 20€,a kod ovih potrosis pola dana a ishod je isti. Ovu ne jebes zato sto ne postoji ovu drugu zato sto bi bilo bolje da ni ne postoji.Lisu,Zaritu,Chiaru,Angelu ,Saru,Senjoritu...vidis na slici,unaprijed ti da tocnu adresu,usluge koje nudi,dogovoris termin...i odradis posao. Sve u sat vremena.A kada ju vidis uzivo oci ti ispadnu i ne mozes vjerovati da npr.ja skoro deda mogu jebati takvu ljepoticu(makar bila i droca) za 100€ koje zaradis za pola dana. I sam sebi dodajes na vrijednosti i mozes se tog susreta sjecati cijelog zivota,a da te nije stid. Mozes se sjecati nje i njenog lica i tijela i kako ti je bilo dobro za razliku od nasih koje bi najradije zaboravio sto prije,a i sebe da si bio s njom. Ne pada mi na pamet da bi vise otisao kod neke nase. Ima par izuzetaka ali ni ti izuzeci nisu ravni vecini cura sa Ega.