ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo da krenem sa jednom vrlo dobrom recenzijom, znaci sigurno najbolje iskustvo dosad. čista uživancija. Mala je skroz prirodna i dogovara bez pimpa sve vrlo brzo i precisno. cura je full pristojna, podatna, predivne prirodne sisice s istaknutim bradavicama,otvara vrata sa smiješkom lijepa mala cura sa tetovaža,odlično guzicom i crvenkastom kosom

Eh bio i kod ove isto. Sve je već rečeno o ovom psihijatrijskom slučaju, ali nije mi vrag dao mira pa sam morao otići. U prostoru gdje masira drži jebenog psa i mačku koji se stalno kolju i jedno pet puta je prekidala masiranje i da njih razdvoji. Masaža nije masaža nego samo trlja po leđima ko retardirana, što i je msm, treće, drka ga u rukavicama i takvo drkanje nisam doživio u životu🤣drka kurac ko da vergla kineski skuteri od 50cc, hahaha malo mi je lakše jer se barem možeš nasmijati ovoj nakazi. Drka kurac kao da je medicinska sestra i treba ti uzet uzorak pa na kraju kaže iii evo ga 🤣. Ali ni tu nije kraj psihijatriji. Nema tuširanja jer joj je netko sjebao vodovod 🤣, ja reko ajde bar da operem ruke u umivaoniku, ne može ni to. Najviše što možeš dobit je dezinficijens. Već sve znate o ovoj bolesnoj teti i da ne treba ići k njoj, ali ajde da podijelimo ovo iskustvo koje mi je sad više smiješno.
100% se slažem sa tobom... Mačku nisam vidio ganjala je samo pasa 😁. U nekakvom svojem filmu je. Nitko je pisa da ju je jeba.... svaka mu čast ako je stvarno dobija. Ne izgleda ni najmanje loše i isplatilo bi se to jebat. Mini sise ali odlične bradavice. Bez obzira na to, zaobiđite to.

evo da krenem sa jednom vrlo dobrom recenzijom, znaci sigurno najbolje iskustvo dosad. čista uživancija. Mala je skroz prirodna i dogovara bez pimpa sve vrlo brzo i precisno. cura je full pristojna, podatna, predivne prirodne sisice s istaknutim bradavicama,otvara vrata sa smiješkom lijepa mala cura sa tetovaža,odlično guzicom i crvenkastom kosom
potvrdujem 👍

potvrdujem 👍

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh