Nazovite ukoliko ste zainteresirani za erotsku ručnu masažu tijela s GRIJANIM ULJEM kokosa bez mirisa i ručnim…
www.oglasnik.hr
Eh bio i kod ove isto. Sve je već rečeno o ovom psihijatrijskom slučaju, ali nije mi vrag dao mira pa sam morao otići. U prostoru gdje masira drži jebenog psa i mačku koji se stalno kolju i jedno pet puta je prekidala masiranje i da njih razdvoji. Masaža nije masaža nego samo trlja po leđima ko retardirana, što i je msm, treće, drka ga u rukavicama i takvo drkanje nisam doživio u životu
drka kurac ko da vergla kineski skuteri od 50cc, hahaha malo mi je lakše jer se barem možeš nasmijati ovoj nakazi. Drka kurac kao da je medicinska sestra i treba ti uzet uzorak pa na kraju kaže iii evo ga
. Ali ni tu nije kraj psihijatriji. Nema tuširanja jer joj je netko sjebao vodovod
, ja reko ajde bar da operem ruke u umivaoniku, ne može ni to. Najviše što možeš dobit je dezinficijens. Već sve znate o ovoj bolesnoj teti i da ne treba ići k njoj, ali ajde da podijelimo ovo iskustvo koje mi je sad više smiješno.