Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slabo, probaj LUNU zvati, u N.ZG je. ( bar bila )Jel ima neka domaća da je radi navečer od 22 na dalje?
Bolje da nije. Seljanka koja je davno trebala biti zatvorena zbog uzemiravanja svojih klijenata.Jel poljakica u zg??
Ja se s njom cuo prvi put kad je bila u splituOvu Gabrijelu simunec treba prijavit za prevare
Eh da si Reko moze 200 ona bi nasla neku izliku opet navlaci ljude i uzima po100 eura na air cash a ne daje uslugu tocno mi dodje da je prijavim u mupJa se s njom cuo prvi put kad je bila u splitu
Rekla 150€ za 2 sata i kad smo se dogovorili da ona dode meni 10 min prije poslala poruku da je cijena 200 za sat vremena.
Drugi put sad kad je u Zgu,sat 80 i kad sam bio skoro kod nje na lokaciji poslala da je to premalo,da ona vrijedi minimalno 100 eura
I nakon toga vise ne pokusavam
A kome ćeš ju prijaviti? Treba joj netko koga je prevarila za novce opaliti nekoliko šamarčinaOvu Gabrijelu simunec treba prijavit za prevare
Pa dovoljno da pola grupe napise da vara i eto jojA kome ćeš ju prijaviti? Treba joj netko koga je prevarila za novce opaliti nekoliko šamarčina
Kakav MUP, bježi od njih glavom bez obzira.Eh da si Reko moze 200 ona bi nasla neku izliku opet navlaci ljude i uzima po100 eura na air cash a ne daje uslugu tocno mi dodje da je prijavim u mup
Zasto vrijedas sa po a nisi probao menePozdrav,
Pa ja nisam još nikad naletio na našu na ege-u . Imaš koji link?
Kaze ti kes na ruke, ali te dovede na lokaciju, a pazi sad pored toga je benzinska i onda ti kaze da ce ti rec koji je kat kad stignes ispred zgrade. Dodes ispred zgrade i posalje te na inu da joj uzmes bon.Sara ponovno u tvome gradu
25 godina trenutno u Zagrebu Nezaboravno druženje i opuštena atmosfera te čeka na mojoj adresi u Zagrebu Samo…www.oglasnik.hr
Zna itko o ovoj dami ista ?
Ajde hvala ti, da ne mlatim bezvezeKaze ti kes na ruke, ali te dovede na lokaciju, a pazi sad pored toga je benzinska i onda ti kaze da ce ti rec koji je kat kad stignes ispred zgrade. Dodes ispred zgrade i posalje te na inu da joj uzmes bon.
Ugl, javio sam joj se sinoc da vidim hoce bit tak jer sam procito komentar koji je netko napiso i sve je istina (samo sta sam se ja pravio da sam ispred zgrade hahahah)
Sve u svemu - prevara
Ona ti je prevara napisalo dosta ljudi i ne javlja se trazi lovu prije i to je toJel bio ko kod nase gabice?
Poslala je i par slikica i glasovnu poruku a i po provjeri broja pise da je broj na nju registriran
Al trazi pola love unaprijed
A i adresu je poslala prije
Dal hoce zajebat kod nalazaka ili ne?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|