Karamadeus
New member
Ima jedna u Samobor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze link? Ja nisam pronaso .. HvalaIma jedna u Samobor
Također ako može link..iz okolice..hvala unaprijedMoze link? Ja nisam pronaso .. Hvala
Navodno je trudnaAtraktivna Riječanka otkrila ima li nade da je obožavatelji vide u filmovima za odrasle
Suzana Zvonar profil je otvorila nedugo nakon što je proslavila 18. rođendannet.hr
Kaže da je iz Rijeke, ali nije. Čak znam i njenu adresu, ali neću ti reći kako je znam. Točan datum njenog rođenja je 29.02.2004.g.
Ne navodno, nego 100% i to s likom koji je alkoholičar i narkoman. Bio je mjesec dana na liječenju i sad je glupača opet s njim. Uglavnom jadno to dijete...Navodno je trudna
nemrem vjerovat koja glupačaNe navodno, nego 100% i to s likom koji je alkoholičar i narkoman. Bio je mjesec dana na liječenju i sad je glupača opet s njim. Uglavnom jadno to dijete...
Baš me zanima jel netko uspio dogovoriti išta ?Jel netko probao?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Anja se već dugo, iako ne često, oglašava. Cura cca 30 godina, možda koja -/+, vrlo ljubazna, komunikativna, fotke su vjv njene ofc od ranije jer uvijek iste koristi. Idealna za sex, jedini (za mene veliki) minus je oral s kondomom. Ako se sjećam dobro, jer bješe to prije godinu i pol dana, sa mnom je svršila (ili sjajno odglumila), tako da se dosta da u sam odnos...ako nekome ne smeta taj demotivirajući lateks, onda jedna od rijetkih s po koja nije iskustvo s gorkim okusom...naknada je nekih 80 ili 100 evra tada bila. Nismo raspravljali trajanje, nije bilo potrebe gledati na sat...tim više je za preporukuodakle nam ova dolazi, nemoguće ju je uloviti !
091/584-0764Anja (23) - Jako kratko ovdije! Iskoristi priliku
Ugodno se opustite sa mojom relax i body to body masažom cijelog tijela kraljica zadovoljstva 😘 Samo kratko sam tu!…www.oglasnik.hr
Da, još ga i financira. Ponekad čovjek poželi biti narkoman i alkoholičar jer žene takvi tipovi privlače. One misle da mogu narkomana preodgojiti.nemrem vjerovat koja glupača
zato mi plaćamo kurve i ne pravimo im dijecu niti ih vodimo doma . malo si razmisli dali bi ponosno setao kurvu gradom i imao dijete sa kurvom ili koju su svi jebali ili gledali na of kako se jebe i puši kurčeve . svi bi ti se smijali i komentirali iza ledja e mi smo ju karali za novce, hvala ljepo ali ne ja ljepo platim i nemam tih brigaDa, još ga i financira. Ponekad čovjek poželi biti narkoman i alkoholičar jer žene takvi tipovi privlače. One misle da mogu narkomana preodgojiti.
Eh, da mene barem Suzi uzdržava i jebe, ali nemam sreće jer nisam narkoman i alkoholičar. Danas sreće sa ženama imaju samo lovatori s jedne strane i s druge strane narkomani i alkoholičari. Oni koji su srednja klasa i idu na redovan posao ženama nisu zanimljivi.
Nemas srece jer sam sebe sazaljevas i zavidis narkomanu. Nema daljeDa, još ga i financira. Ponekad čovjek poželi biti narkoman i alkoholičar jer žene takvi tipovi privlače. One misle da mogu narkomana preodgojiti.
Eh, da mene barem Suzi uzdržava i jebe, ali nemam sreće jer nisam narkoman i alkoholičar. Danas sreće sa ženama imaju samo lovatori s jedne strane i s druge strane narkomani i alkoholičari. Oni koji su srednja klasa i idu na redovan posao ženama nisu zanimljivi.
Čuj njega, on se srami tog što se žene daju jebat. S kojom god da si, netko ju je karao i može te tako gledat kad te vidi, ali ako ti jebeš za dž dok je on plaćao, ti si ga nadjebao. Mi ne idemo kurvama zato da izbjegnemo nekakvu sramotu, nego jer je toliko lakše utažit nejebicu nabrzaka. A to s kojom ćete djecu i brak, ma to je sve cirkus kako god okrenete. Evo, ja sam iz pristojne obitelji, pa sam na ovom forumu. Jebo više te vaše brakove i dovođenje novih kmetova na usran svijet.zato mi plaćamo kurve i ne pravimo im dijecu niti ih vodimo doma . malo si razmisli dali bi ponosno setao kurvu gradom i imao dijete sa kurvom ili koju su svi jebali ili gledali na of kako se jebe i puši kurčeve . svi bi ti se smijali i komentirali iza ledja e mi smo ju karali za novce, hvala ljepo ali ne ja ljepo platim i nemam tih briga
a čuj tek njega . kolega vrjeme je da umočiš nejebica je gadna stvarČuj njega, on se srami tog što se žene daju jebat. S kojom god da si, netko ju je karao i može te tako gledat kad te vidi, ali ako ti jebeš za dž dok je on plaćao, ti si ga nadjebao. Mi ne idemo kurvama zato da izbjegnemo nekakvu sramotu, nego jer je toliko lakše utažit nejebicu nabrzaka. A to s kojom ćete djecu i brak, ma to je sve cirkus kako god okrenete. Evo, ja sam iz pristojne obitelji, pa sam na ovom forumu. Jebo više te vaše brakove i dovođenje novih kmetova na usran svijet.
Evo, hvala na brizi, ali mislim da mi je vrijeme za dugoročnu apstinenciju. Ne isplati se biti kontroliran seksualnim nagonom. To je tek postignuće, a ne ganjat pičku gdje je nema.a čuj tek njega . kolega vrjeme je da umočiš nejebica je gadna stvar
Da, još ga i financira. Ponekad čovjek poželi biti narkoman i alkoholičar jer žene takvi tipovi privlače. One misle da mogu narkomana preodgojiti.
Meni je opet životni san oženiti kurvu. Kurve su najbolje žene koje postoje .zato mi plaćamo kurve i ne pravimo im dijecu niti ih vodimo doma . malo si razmisli dali bi ponosno setao kurvu gradom i imao dijete sa kurvom ili koju su svi jebali ili gledali na of kako se jebe i puši kurčeve . svi bi ti se smijali i komentirali iza ledja e mi smo ju karali za novce, hvala ljepo ali ne ja ljepo platim i nemam tih briga
Šta me briga tko ima kakvo mišljenje. glavno da je meni dobro.Meni je opet životni san oženiti kurvu. Kurve su najbolje žene koje postoje .
Volio bih oženiti Miu Malkovu, mada ni domaće ne zaostaju puno za njom.
i tata bi sine nisi ni ti lud haha ovdje je bila tema o Suzani i takvim kurvama što se nude na tržištu a Malkova je "profinjena kurva"Meni je opet životni san oženiti kurvu. Kurve su najbolje žene koje postoje .
Volio bih oženiti Miu Malkovu, mada ni domaće ne zaostaju puno za njom.
Mene Laura, aka plavuša 25 malo podsjeća na nju. E sad je li mi si to čini ili njih dvije jesu slične?i tata bi sine nisi ni ti lud haha ovdje je bila tema o Suzani i takvim kurvama što se nude na tržištu a Malkova je "profinjena kurva"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|