Imas moju recenziju od prije par mj
Slike su malo dorađene
Kad sam ja bio bila je bahata bezvoljna i za sve živo je trebala nadoplata , naravno toga u porukama nije bilo.
Možda joj je bio takav dal al nezz sad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas moju recenziju od prije par mj
Evo ti tvoje "recenzije":ajde stavi naocale i citaj ponovo.
Ili bar odi pa provjeri
Jebu se ko štuke sve do jedne...ali na žalost ne sa klijentimaJel bio iko kad kod tih na Trešnjevci u žumberačkih.Jel se one j.... ili samo masaža i kiki riki
Dali tko može tko tu pomoć dati odgovor na potanje? HvalaJel bio tko kod koje od ovih?
![]()
XXL užitak!
Diskretno druženje u mom prostoru. 38 godina 170/70/5.Parking besplatan.www.oglasnik.hr
![]()
Masaža i opuštanje!
Maserka zanosnih oblina 28g. Nudim masaže u svom prostoru, Diskrecija, Higijena, osigurano parkirno mjesto BESPLATNO,…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod koje od ovih?Jel bio tko kod koje od ovih?
![]()
XXL užitak!
Diskretno druženje u mom prostoru. 38 godina 170/70/5.Parking besplatan.www.oglasnik.hr
![]()
Masaža i opuštanje!
Maserka zanosnih oblina 28g. Nudim masaže u svom prostoru, Diskrecija, Higijena, osigurano parkirno mjesto BESPLATNO,…www.oglasnik.hr
to je tema Bucka Oliverahttps://gofile.io/d/COChA2 pisite kakva je ovo40 eura sat
I meni je preko poruka rekla sve moze...ali mi je rekla za par stvari da ide nadoplata.Imas moju recenziju od prije par mj
Slike su malo dorađene
Kad sam ja bio bila je bahata bezvoljna i za sve živo je trebala nadoplata , naravno toga u porukama nije bilo.
Možda joj je bio takav dal al nezz sad
Imas cijelu temu o njoj, jebu je debeli starci koji svrsavaju u nju.Kakva je bucka olivera jeftina je ajmo pisite ljudi
Prije je se kod nje moglo sve za 100kn sad je digla cijenu na 40e, ali za te novce čist ok. Pratim je na onlyfansu 6 dolara je pretplata čini mi se da je dosta napredovala, bar po slikama nebi bilo loše ponoviti ako ga je naučila gutat u međuvremenu. Oral je bio ful loš sa njom sam taj dio izbjegavaoImas cijelu temu o njoj, jebu je debeli starci koji svrsavaju u nju.
I prostor bio zivi uzasPrije je se kod nje moglo sve za 100kn sad je digla cijenu na 40e, ali za te novce čist ok. Pratim je na onlyfansu 6 dolara je pretplata čini mi se da je dosta napredovala, bar po slikama nebi bilo loše ponoviti ako ga je naučila gutat u međuvremenu. Oral je bio ful loš sa njom sam taj dio izbjegavao
Ali stari moj za nju bolje navuci 3 kabanice
+385 99 192 8671![]()
Nudim masaže u svom prostoru, 23 god
Nudim masaže u svom prostoru Kod maksimira Za dogovor javite se na whatsapp, obicne poruke ili poziv Javite se na broj…www.oglasnik.hr
Uspio dogovorit masazu, samo treba joj ispamat na drugi broj poruke i pozive hahah
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|