Mrtvo puhalo
Active member
Podsjeća me na Miu da ne bi bilo zabune.Mene Laura, aka plavuša 25 malo podsjeća na nju. E sad je li mi si to čini ili njih dvije jesu slične?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podsjeća me na Miu da ne bi bilo zabune.Mene Laura, aka plavuša 25 malo podsjeća na nju. E sad je li mi si to čini ili njih dvije jesu slične?
No vratimo sa na temu.Podsjeća me na Miu da ne bi bilo zabune.
Ma ne ljuti se radi tog čovječe. U životinjskom svijetu se mužjaci ubijaju radi pičke. Čak i "monogamne" ptice se masovno varaju i svaki treći pingvin odgaja mladunče od drugog mužjaka. Nismo ni ništa bolji. Samo smo glorificirane beštije. Što misliš zašto sam odabrao ovaj nick? Idi ti svojim poslom i ne poistovjećuj se s ostatkom čovječanstva ako se ne vidiš u njemu.simpovi i loše žene, nažalost to je svijet danas....* jebem svakom govnu mater
- ma jebe mi se za metafiziku, al ovaj forum je prije nekih godinu dvije bio zbilja mjesto di si mogo pročitat neke dobre recenzije i savjete, a u zadnje vrijeme se pojavilo pun kurac jazavaca koji imaju po desetak profila i izbacuju čisti kretenizam iz svojih glava putem slova i kontaminiraju!!! I uopće se ne čudim da i kurve zaobilaze Hrvatsku i to upravo zbog tih istih kretenčina koji se čude, gle, kak su kurve jeftinije u italiji? - zato jer u italiji žive talijani a ne čobani!Ma ne ljuti se radi tog čovječe. U životinjskom svijetu se mužjaci ubijaju radi pičke. Čak i "monogamne" ptice se masovno varaju i svaki treći pingvin odgaja mladunče od drugog mužjaka. Nismo ni ništa bolji. Samo smo glorificirane beštije. Što misliš zašto sam odabrao ovaj nick? Idi ti svojim poslom i ne poistovjećuj se s ostatkom čovječanstva ako se ne vidiš u njemu.
I ona je narkomanka..alkoholičarka i prostitutka ì s takvima se druži.. normalni samo plaćaju.Da, još ga i financira. Ponekad čovjek poželi biti narkoman i alkoholičar jer žene takvi tipovi privlače. One misle da mogu narkomana preodgojiti.
Eh, da mene barem Suzi uzdržava i jebe, ali nemam sreće jer nisam narkoman i alkoholičar. Danas sreće sa ženama imaju samo lovatori s jedne strane i s druge strane narkomani i alkoholičari. Oni koji su srednja klasa i idu na redovan posao ženama nisu zanimljivi.
Ma da bagra a ovi što plaćaju sve divni ljudi cvijetić do cvijetićaI ona je narkomanka..alkoholičarka i prostitutka ì s takvima se druži.. normalni samo plaćaju.
Ma nije. Ja sam bio nedavno s jednom koja je skroz normalna, ali je privlače narkomani. Takva je vjerojatna i pušačica Suzy.I ona je narkomanka..alkoholičarka i prostitutka ì s takvima se druži.. normalni samo plaćaju.
Ima jedan babac 60 godina malo punija
Al za 20 eura se dobro troši....
U autu ili lovačkoj ceki u Žerjavincu
Višnja 953161018
Jel valja staIma jedan babac 60 godina malo punija
Al za 20 eura se dobro troši....
U autu ili lovačkoj ceki u Žerjavincu
Višnja 953161018
moraš je bar 3X prasnuti da zaradiš tih 20 EURJel valja sta
Kaj da ti velim, za 20 eura vrijedi, nije nekaj al bolje u bakicu nego sakicu, jednom sam bio i kod nje doma jer mi se nije javljala, pa je pokupio doma u Lužanu, otišli km dalje u šumu kraj lovacke kuce i tamo udriiiiJel valja sta
Lebron JordanIma li išta kod bolnice Rebrona Jordanovcu...trebam sutra...
Tko je ta? Ne nalazim ništa na POLebron Jordan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|